MERCEDES-AMG 53

Mercedes-AMG podpira prodajo novih članov svoje družine: Mercedes-AMG E 53 4MATIC + Coupé, Mercedes-AMG E 53 4MATIC + Cabriolet in Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC + (kombinirana poraba goriva: 8,9–8,8 l/100 km; emisije CO2 skupaj: 204–203 g/km) s kampanjo prek družbenih medijev. Nove modele predstavljajo posameznikom, ki jim je pomemben njihov življenjski slog, v skladu z geslom kampanje #SpeedUpInStyle. Urbani življenjski slog opredeljuje slog digitalne predstavitve na začetku prodaje. Digitalna predstavitev se osredotoča na načine oblikovanja in arhitekture. Kampanja #SpeedUpInStyle je razdeljena na dve fazi: v prvi prevladujejo tradicionalne komunikacije s produkti, druga faza pa v celoti izkorišča digitalne medije s postajami in filmi družbenih medijev na kanalih Mercedes-AMG. V središču pozornosti je Christoph Grainger-Herr, predsednik uprave švicarskega proizvajalca luksuznih ur IWC Schaffhausen, ki se vozi po New Yorku v Mercedesovem vozilu AMG E 53 4MATIC + Coupé.

“Modeli serije 53 razširjajo naš portfelj s trendovsko kombinacijo športnega oblikovanja in učinkovitosti. Za stranke, ki cenijo svoj življenjski stil, imamo tako pripravljeno novo privlačno ponudbo podjetja iz Affalterbacha. Ker nas z družbo IWC Schaffhausen veže zelo lojalno partnerstvo že več kot deset let, smo še posebej veseli, da je Christoph Grainger-Herr sprejel povabilo na sodelovanje v naši kampanji, saj idealno uteleša življenjski stil modelov serije 53 in je tako naš odlični protagonist,” pravi Eva Wiese, vodja oddelka za marketing in produktni vodja pri podjetju Mercedes-AMG GmbH.

Kratki film za kampanjo odslikava sofisticiran ritem urbane omikanosti in kaže, kako se metropola konstantno spreminja. Christoph Grainger-Herr se predstavi v vlogi prebivalca tega mesta, v katerem se vozniki z novimi modeli serije 53 dinamično prilagajajo vsaki nastali situaciji v mestu.