KAM PA KAM?

Znamka Luisa Cerano se je prvič pojavila leta 1998 in čeprav podjetja pravzaprav ni ustanovila Italijanka, ime jasno prikazuje željo podjetja, da bi pritegnilo ženske, ki iščejo evropsko eleganco. Prva kolekcija, sestavljena izključno iz pletenin, je bila takojšen uspeh, to pa je privedlo do tega, da se je podjetje odločilo za diverzifikacijo in svoji ponudbi dodalo hlače, srajce in plašče. S tem je znamka prvič ustvarila celotno paleto kosov, ki jih je enostavno nositi, danes pa je Luisa Cerano ena najbolj iskanih blagovnih znamk med ženskami, predvsem poslovnimi.

Na zelo konkurenčnem trgu je znamki Luisa Cerano uspelo izstopati zaradi pridiha njene glavne oblikovalke Alexandre Lenz, ki v svojem delu izredno rada destilira glavne mednarodne trende in jih nato reinterpretira. Ni presenetljivo, da veliko svojega navdiha najde v naravi in ​​umetnosti, pa tudi na spletu. Njene kreacije so narejene iz najkakovostnejših tkanin, pogosto iz Italije, z uporabo nemškega strokovnega znanja podjetja – matična skupina Hauber je namreč ena redkih Hiš, ki še vedno reže in sestavlja svoje vzorce v podjetju. Ta mešanica talentov ustvarja kolekcije, ki so hkrati preproste in prefinjene, z ikoničnimi, brezčasnimi kosi, ki zlahka prehajajo iz ene sezone v drugo. Stil je svež, ženstven, malce ležeren in vedno osredotočen na kakovost in udobje.

Trajnost je vodilni motiv kolekcije pomlad–poletje 2022, v kateri Luisa Cerano odeva duha časa v posebej certificirane naravi in okolju prijazne materiale in super-moderne videze, ki kljub temu zavzemajo stališče italijanske elegance, za katerim stoji znamka. Urbani slogi se srečujejo z ženstvenimi silhuetami, preudarnimi, pametnimi in optimističnimi, medtem ko barvna paleta izžareva provansalsko vzdušje in brezskrbno veselje do življenja, ki ga navdihujeta rastlinski svet in sončna svetloba. Za podlago poskrbijo mehki toni, kot so verbena, jagoda in sončno rumena, lahki peščeni ton in kremni odtenki nevtralizirajo bolj žive barve, bledo rumena in bledo rožnata pa prispevata pastelne podrobnosti, ki našim očem nudijo prostor počitka. Bitke barv, poletno vzdušje, brezčasnost, denim in nove barvne kode. Vse to je kolekcija pomlad–poletje 2022 znamke LUISA CERANO. Ste pripravljeni na raziskovanje novih obzorij, na vključujočo atmosfero polno ljubezni? Mi smo, greste z nami?