KAKO SE OBLEČI, DA NAREDIŠ VTIS?

PINKO, italijanska modna znamka, ki slovi po svojih sodobnih in ženstvenih slogih, nas je z najnovejšo kolekcijo Dress To Impress ponovno navdušila – kolekcija je odličen primer sposobnosti znamke, da na sodoben in svež način reinterpretira trende ter sloge iz preteklosti in hkrati ohranja svojo značilno igrivo in glamurozno estetiko.

Kolekcija Dress To Impress črpa navdih iz poznih osemdesetih let, desetletja, znanega po drzni in ekstravagantni modi. PINKO je ta navdih uporabil, mu dodal svojo edinstveno vizijo ter ustvaril kolekcijo, ki je hkrati prefinjena in drzna. Le to sestavlja vrsta sijočih tkanin in tekstur, od bleščeče svile do tridimenzionalnega žameta ter kaskad bleščic.

Ti materiali so spretno vdelani v obleke in ženske suknjiče z grafičnimi silhuetami, prežete s čutnostjo, med tem, ko je igrivost, značilna za PINKO, vidna v oblekah z globokimi razporki in kiparskimi izrezi ter na modelih z eno naramnico ter na mini oblekah z drapiranimi detajli. Za kolekcijo so poleg naštetega značilne tudi izrezane grafike, ki poudarjajo odločilno ženstvenost modelov, dopolnjeno s suknjiči in krili vitkih ter ostrih oblik, ki dajejo kolekciji drzno in samozavestno ostrino.

V kolekciji Dress To Impress je poleg tega seveda v celoti vidna ikonična uporaba barv PINKO, saj se popolnoma črni videz meša s črno-belimi kombinacijami, med tem, ko paleto osvetljujejo rdeča, električno modra, fluorescentna roza in vijolična. Te barve so spretno uravnotežene in ustvarjajo živahno, a povezano kolekcijo, ki bo zagotovo navdušila.

Na splošno je kolekcija Dress To Impress dokaz PINKOVEGA edinstvenega in inovativnega pristopa k modi. Znamka se že od nekdaj od drugih modnih znamk razlikuje po tem, da zna na svež in sodoben način reinterpretirati trende in sloge – s to kolekcijo je PINKO ponovno dokazal, da je blagovna znamka, ki resnično ve, kako se obleči, da narediš vtis.

Kolekcije PINKO lahko raziščete v ljubljanskih trgovinah Emporium & Galerija Emporium ter na spodnji povezavi: