JAEGER-LECOULTRE REVERSO IN UČINEK METULJA

Mikronske meritve zagotavljajo natančnost, zmogljivost in popolnost, potrebna pa je ena sama poteza in urarstvo ubere novo pot, ki vodi do novih perspektiv v času, s spreminjanjem časovnice ali morda celo časovnic ikone. Kot pri Jaeger-LeCoultrejevem Reversu.

Za letošnjo jesen je tako Jaeger-LeCoultre združil moči z Nicholasom Houltom in Anye Taylor-Joy. Mlada zvezdnika stas svojim šarmom in prezenco na svoj edinsten način interpretirala Učinek metulja v A New Turn, očarljivem novem videu, posvečenem Reversu. Video sopostavlja naravne pojave v njihovih polarnih nasprotnih oblikah: dežna kaplja se zbere z milijardami drugih in skupaj tvorijo kaskadni slap, seme, ki ga prenaša veter, pa vzcveti v življenje iz varnega zavetja tihega gozda.

Metafora se razširi na sam legendarni časomer Reverso, pripoved pa poudarja, kako je milimetrsko odstopanje bistvenega pomena za natančnost ure. Video se seveda dotakne tudi preklopa Reverso, kjer že najmanjša podrobnost oblikovanja prinaša povsem nov pečat tej ikoni.

Kampanja sicer z Nicholasom v ospredju predstavlja novi Reverso Tribute Calendar v roza zlati barvi, medtem ko Anya nosi zapeljivo ženstven Reverso Duetto Small v roza zlati barvi.Reverso, ki je bil predstavljen leta 1931, se je neskončno razvijal v duhu inovacij, zato tao The Tribute Calendar kot Duetto Small ponazarjata Reversov neomejen potencial za ponovno odkrivanje sebe in sveta okoli nas.