IZJEMNA ŽETEV, IZJEMNO ZNANJE

Piše se novo poglavje dišave, ki sledi originalni ediciji iz leta 1957. L’Interdit Eau the Parfum, predstavljen leta 2018, je Givenchyjev ultimativni poklon ženskemu pogumu. Njegov podpis dišave je sijoče, belo, cvetno srce s cvetom pomarančevca, tuberoze in jasmina, prežet s temnimi, lesnimi notami. Po prvi ediciji, ki je slavila cvet pomarančevca, Givenchy sedaj razkriva novo interpretacijo parfumske vode L’Interdit.

Bogata in čutna dišava L’Interdit Édition Millésime Nocturnal Jasmine predstavi nočni jasnim, nabran ekskluzivno za modno hišo Givenchy. Znameniti beli šopek L’Interdit je obogaten z jasminom Grandiflorum, nabranim v Indiji. Cvetlica, ki jo nabirajo ekskluzivno za hišo Givenchy, ima zelo značilen dišavni podpis, njen izvor pa je moč slediti od polja do stekleničke. Običajno se cvetovi jasmina Grandiflorum žanjejo zgodaj zjutraj, ko so v polnem razcvetu. Pri t. i. ‘nočnem’ jasminu, izbranem za 2022 Édition Millésime, pa se cvetni popki nabirajo v popoldanskem času.

Ta starodavna, tradicionalna praksa zagotovi, da se vsa dišavna intenzivnost ohrani v srcu cveta, ki se razkrije šele, ko popek zacveti ob mraku. V tem trenutku so potem nabrani popki procesirani, da izločijo svoj nadvse specifičen dišavni profil. S tovrstnim izločevalnim procesom jasmin Grandiflorum razkrije novo, še bolj čutno in še bolj drzno dišavno podobo. Razkrije bogate, sadne note marelice in začimb, da je končni dišavni odtis še bolj ženstven in intenziven. V prepletu cveta pomarančevca in tuberoze, jasmin Grandiflorum v srcu tega šopka postane bolj izrazit kot kadarkoli prej. A se ta moč cveta ne pokaže takoj. V prvih nekaj sekundah so najbolj izrazite note zelenega čaja, grenkega mandlja in ingverja. Sveže, živahne note kontrirajo bahato intenzivnemu cvetnemu srcu, ki se razkrije nekoliko kasneje. V spodnjih notah ambroksan, pačuli in vetiver poudarijo čutnost nočnega jasmina, da se naša domišljija nemudoma poda na prepovedano popotovanje. S svojo prefinjeno silhueto in modnimi dodatki, novi dizajn stekleničke dišave L’Interdit Édition Millésime Nocturnal Jasmine krasi ključni segment modne hiše Givenchy, podpis Huberta de Givenchyja, obarvan rdeče, da se v igri kontrastov izstopajoče prebija s črne podlage. Čudovita nova in izjemna polnitev legendarne dišave in stekleničke L’Interdit za vse zbirateljice ali pa tiste, ki vonj odkrivate povsem na novo. Uživajte v popolnosti to izjemno znanje!