IZJAVA PREFINJENE ELEGANCE

Najnovejša članica družine Boucheron, hiše s sedežem na ikoničnem naslovu 26 Place Vendôme, za to sezono je kolekcija Quatre Double White Edition, v kateri so predstavljene ikonične kode znamke v osupljivi popolnoma beli barvni paleti.

Zbirka vključuje izvrstne kose, izdelane iz belega zlata, vključno s podpisanima motivoma Grosgrain in Double Godron, ki sta skrbno izklesana do popolnosti. Vzorec Clou de Paris, izdelan v nedotaknjenem hiceramu, dodaja kolekciji pridih teksture in elegance, poudarjen pa je z linijo bleščečih diamantov. Kolekcija Quatre Double White Edition vključuje vrsto kosov nakita, kot so prstani, uhani z obročki, ogrlice in izstopajoč dodatek za lase, ki je vodilni kos kolekcije. Modeli utelešajo enobarvno moč in slog, s čimer dajejo drzno izjavo tistim, ki jih nosijo, podobno kot prazna stran, ki je pripravljena biti popisana z individualnostjo in samoizražanjem.

V okviru kampanje Basic not Basic je kolekcija Quatre Double White Edition pritegnila pozornost s podporo cenjenih ambasadorjev, kot so Alexa Chung, Rola, Youn-Jung Go in Mila Al Zahrani. Te vplivne osebnosti so kolekcijo Quatre Double White Edition sprejele kot novo klasiko na področju nakita ter pokazale njeno brezčasno privlačnost in vsestranskost. Kolekcija je hitro postala obvezen del vsake garderobe in pooseblja Maisonovo zavezanost izdelavi, inovacijam in sodobnemu oblikovanju. Ne zamudite priložnosti, da si lastite kos iz te izvrstne kolekcije in izrečete izjavo prefinjene elegance.