IZBIRA JE VAŠA, BOSSOVA V PRIHODNOST USMERJENA MODA

Kampanja #BeYourOwnBOSS, ki daje moč, spodbuja življenje, ki temelji na samozavesti, slogu in viziji, usmerjeni v prihodnost. V tej sezoni je samoodločanje v središču pozornosti in poudarja, da je izbira vaša, moč, da postanete svoj BOSS, se skriva v vas. Za kolekcijo pomlad/poletje 2024 je BOSS za ilustracijo te ganljive zgodbe angažiral mednarodno priznane zvezdnike. Globalna kampanja predstavlja vznemirljive nove obraze, vključno z brazilskim supermodelom Gisele Bündchen in britanskim modelom Adwoa Aboah ter povratnikoma med ambasadorje BOSS, južnokorejskim igralcem Lee Minho in italijanskim teniškim igralcem Matteom Berrettinijem.

Britanska pevka in igralka Suki Waterhouse se vrača kot ambasadorka blagovne znamke BOSS Watches, Jewelry and Eyewear. V novi kampanji so vsi talenti prikazani v labirintnem okolju, ki se premikajo iz senc v svetlobo, kar poetično prikazuje, kako pomembne so lahko naše življenjske odločitve. Kolekcija BOSS pomlad/poletje 2024 temelji na oblikovalskih temah, ki so bile prvič predstavljene na modni reviji znamke v Miamiju, kjer so bili v ospredju prefinjena, umirjena barvna paleta in sodobni klasični kosi. Kolekcija ponuja popoln izbor garderobe za vse priložnosti, ki ustreza življenjskemu slogu 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Značilne obleke BOSS so ponovno predstavljene v različnih močnih, sodobnih silhuetah. Mehki odtenki, lahke teksture in kontrasti – fluidnost in struktura, neprozornost in prosojnost – zagotavljajo svež pogled, ki je popolnoma prilagojen prihajajočim toplejšim mesecem.

Osrednji ponavljajoči se motiv je novi monogram Double B, ki se pojavlja na številnih kosih v celotni paleti izdelkov, od oblačil do modnih dodatkov. Ta prepoznavni detajl s prepletenim dizajnom uteleša duh pravega BOSS-a – drznega posameznika, posameznice, ki se ne boji izpostaviti svojstvenosti. Prvenec monograma Double B zaznamuje večstranska digitalna kampanja. Najprej bo motiv poustvarjen v supervelikih 3D-slikah z uporabo hiperrealistične tehnologije CGI na ikoničnih prizoriščih po vsem svetu. Pod sloganom “Double B, Every Me” bo skoraj 100 ambasadorjev znamke, zvezdnikov, športnikov in digitalnih vplivnežev ustvarjalo izvirne vsebine za Instagram in TikTok. Ti talenti bodo izrazili ključne vidike svoje osebnosti, medtem ko bodo nosili kose iz nove kolekcije z monogramom Double B – in tako pokazali, da obstaja več kot en način, kako biti svoj BOSS.

Oboževalci znamke bodo povabljeni tudi k sodelovanju na spletu z uporabo edinstvenega filtra na Instagramu. Znamka BOSS je pričela kampanjo s projekcijo 10 m visokega holograma ambasadorjev znamke Lee Minho in Gisele Bündchen v londonskem parku Potters Fields v bližini ikoničnega mostu Tower Bridge. BOSS je prva modna blagovna znamka, ki je začela veliko globalno kampanjo z uporabo velikega holograma in s tem odprla pot novim neomejenim možnostim na področju zunanjega oglaševanja. Ta osupljiv vizualni prikaz je ustvaril privlačno vsebino za družbene kanale blagovne znamke. “Inovacije imajo pomembno vlogo v naši strategiji za doseganje vpliva na potrošnike v velikem obsegu in ustvarjanje nečesa intrigantnega. Hologram je najaktualnejši izraz našega raziskovanja in radovednosti glede izkoriščanja moči tehnologije v naših komunikacijah. Novost, ki jo prinaša, nam prav tako pomaga ustvarjati privlačne vsebine, ki so izjemno primerne za deljenje in nepozabne, saj našim občinstvom ponujajo novo izkušnjo, kar povzroča pozitivne asociacije na našo blagovno znamko. Navsezadnje si prizadevamo pomagati in spodbuditi potrošnike, da se bolj poglobljeno ukvarjajo z našo blagovno znamko ter odkrivajo in kupujejo naše izdelke,” je povedala Nadia Kokni, SVP za globalno trženje in komuniciranje blagovne znamke HUGO BOSS. Nova kolekcija pomlad/poletje 2024 je na voljo v trgovinah BOSS po vsem svetu, na spletni strani boss.com in pri veleprodajnih partnerjih.