IGRAJTE SE TUDI IZVEN IGRIŠČ

PXG z veseljem napoveduje predstavitev svoje kolekcije oblačil za jesen/zimo 2021. Ta športna modna kolekcija, oblikovana s sodobnim in živahnim pridihom s poudarkom na slogu in nosljivosti, poudarja dvojnost in vsestranskost oblačil, s čimer dokazuje, da so oblačila primerna za nošenje na igrišču in izven njega.

Kolekcijo Jesen/zima 2021 so navdihnili neverjetna moč, odpornost in novi začetki, ki smo jih doživeli v preteklem letu. New York City je zagotovil popolno ozadje za zbirko.

“New York City je bil vedno eno mojih najljubših mest na svetu – ravno živahna energija, raznolikost, moč in neskončne inovacije v New Yorku so bile v ospredju pri kolekciji jesen/zima 2021,” pravi predsednik in izvršni kreativni direktor PXG Apparel Renee Parsons. “Želel sem ustvariti kose, ki odražajo moj občutek, ko hodim po ulicah New Yorka: prenovljen, poživljen in pripravljen, da se spopadem s čimerkoli.”

Zasnove jeseni/zime 2021 se poklonijo DNK PXG. Od prefinjenih monotonih odtenkov do dizajna, ki temelji na zmogljivosti, do prisotnosti močnih logotipov – vsak kos je bil zasnovan tako, da poudarja temeljna načela blagovne znamke PXG. Barvna paleta jesen/zima 2021 sega od črno -belih odtenkov do rjave in zelene, vključno s sezonsko barvo PXG, “Warrior Green”. Ta zbirka uporablja nežnejše odtenke za poudarjanje razkošnih tekstur in tkanin iz eko usnja, kašmirja in bombaža trajnostnega izvora. Vse oblike so bogate in razkošne, a vseeno mehke in strukturirane: krila uvajajo nove gibe in eleganco, puloverji so drzni , blejzerji in hlače so vrhunsko krojeni a udobni, puhasti jopiči pa nudijo lahkotnost in zaščito. Paleta ponudb vključuje stile življenjskega sloga za vsako priložnost, ki vas izzovejo, da svojo igro znova interpretirate daleč od igrišča za golf.

Oblačila PXG pa ne izboljšujejo le zmogljivosti svojih uporabnikov, temveč tudi uspešnost blagovne znamke. V skladu z zavezo družbe PXG k trajnosti je bila polovica kolekcije jesen/zima pridobljena in izdelana trajnostno. Tkanine iz recikliranih proizvodov, proizvedene v zelenih prostorih, vključno z mlini in tovarnami, ter vključevanje okolju prijaznega in družbeno odgovornega tekstila naredijo to zbirko najbolj trajnostno do danes.

Kolekcija bo za nakup na voljo od 1. septembra, več informacij pa lahko najdete na KLIK.