NEŽNO EKSFOLIATIVNO VLAŽENJE

V boju proti pusti, suhi in utrujeni kože so pri znamki Chanel razvili formulo koncentrata Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate. Uporaba kolekcije negovalnih izdelkov Hydra Beauty francoske znamke Chanel in izdelka Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate je najboljši način, da pritisnete »reset« na vaši negovalni rutini in si povrnete svežo, sijočo polt. Ta koncentrat z dvojnim delovanjem vlaži in gladi kožo v enem samem, nežnem negovalnem koraku. Kamelija japonica ‘Alba plena’, osrednja sestavina v liniji Hydra Beauty, ima te izjemne lastnosti, da ohranja in krepi vlaženje kože, tako da si lahko brez skrbi privoščite vlažilni piling kože obraza. Ročno izbrana s strani tima Centrov za raziskave znamke Chanel v laboratoriju na odprtem v Gaujacqu, v jugozahodni Franciji. Camellia Alba PFA je ena izmed prvih ključnih in razpoznavnih sestavin, pridobljenih iz svežih cvetov za obnovo ravnovesja tekočin v celicah. Chanel še vedno nadaljuje proučevanje in poglabljanje poznavanja kamelije. Najnovejši negovalni proizvod znamke Chanel je prvi, ki vsebuje izvleček kvasa kamelije, ki krepi vlaženje kože. Večstranski negovalni proizvod Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate kožo revitalizira in ji povrne zdrav in spočit sijaj. Po mesecu dni uporabe rezultatov ni moč zanikati, koža je videti bolj gladka, njena celovita kakovost je izboljšana, in znova zasije v prvotnem naravnem sijaju.

Vse to seveda po zaslugi visoko učinkovitih učinkovin naravnega izvora. Formula Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate predstavlja popolno ravnovesje med nežnim in visoko učinkovitim rezultatom. To dvojno delovanje združuje nežno eksfoliacijo in intenzivno vlaženje obenem, spoštujoč naravno ravnovesje kože. Lahkotna tekstura gela se nevidno zlije s kožo takoj ob nanosu. Kot duo za še lepšo kožo. Je seveda obnovitveno sredstvo s 3 AHA kislinami naravnega izvora. 3 % koncentracija mešanice 3 AHA kislin nežno in postopoma kožo obnavlja, zagotavlja rezultat in je primerna za večino tipov kož. Ko nežno odstrani odmrle celice kože, se lahko začne regeneracija in kot rezultat je koža bolj gladka. Kaj pa izvleček kvasa kamelije? Ta patentirana in ekskluzivna naravna sestavina je narejena po meri, s strani znamke Chanel. Iz kamelije japonike, rože, ki je bila pri srcu Gabrielle Chanel, s pomočjo biotehnološkega postopka pridobijo še eno visoko učinkovito sestavino, izvleček kvasa, ki okrepi naravno proizvodnjo hialuronske kisline za 50 %, in na ta način pomaga obnoviti naravno navlaženost kože. Izvleček iz bele kamelije uravnava navlaženost znotraj kože in spodbuja proizvodnjo osnovnih lipidov za krepitev povrhnjice. Antioksidant širokega spektra, pridobljen iz modrega ingverja z Madagaskarja, ščiti in krepi naravne obrambne mehanizme kože. Enostaven, a učinkovit koncentrat Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate daje postopne rezultate, dokazane s kliničnimi in instrumentalnimi ocenami na vsakem koraku delovanja. Trajanje kure lahko prilagodimo glede na potrebe kože, a ne za več kot en mesec. Dva potiska koncentrata nanesemo na obraz vsak večer, od sredine obraza navzven in navzdol po vratu. Skoraj takoj po nanosu je koža bolj gladka in za 70 % bolj navlažena, polt pa je bolj enakomerna. Po enem tednu uporabe je roženica tanjša, kar je znak optimalno zglajene in obnovljene kože, povrhnjica pa debelejša, kar pa je dokaz za regeneracijo celic.

Kaj pa vidni rezultati? Odmrle celice, ki kožo naredijo pusto, so odstranjene in posledično je površina kože mehkejša, bolj gladka. Naravni zdravi sijaj je vidnejši za 21 %. Po enem mesecu uporabe je koža na občutek bolj udobna, njena celovita kakovost pa je opazno izboljšana. Povrhnjica je bolj gladka, pore so manj vidne, rdečica in drobne linije ublažene. Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate je popoln proizvod za pripravo kože na sončenje. Pred izpostavitvijo soncu ga lahko uporabljamo kot enomesečni tretma, ki naj se zaključi vsaj dva tedna pred odhodom na dopustovanje na soncu. Ali pa po izpostavitvi soncu, en teden do en mesec po vrnitvi z dopustovanja, odstrani rdečico in puste predele kože. Ne glede na to, kako uporabljate koncentrat Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate, njegovo delovanje mora obvezno spremljati primerna zaščita pred soncem. Med dvema zaporednima tretmajema počakamo najmanj mesec dni. Ne priporoča se uporaba več kot šestkrat na leto.