HLAJENJE IN OGREVANJE STA DOSTOPNA KOT ŠE NIKOLI

Klimatske naprave so odlična rešitev za poletno vročino, hkrati pa nudijo tudi številne funkcije, kot so na primer čiščenje zraka, razvlaževanje in ogrevanje. S pravo klimatsko napravo lahko učinkoviteje ogrevate svoj dom in tako privarčujete. 

Ogrevanje prostora z Wind-Free klimatsko napravo

Samsung klimatske naprave poleg hlajenja nudijo tudi ogrevanje prostorov. Tako vam ne bo treba kupiti grelnika, uporaba pa je energetsko učinkovita. Z načinom ogrevanja pri klimatski napravi lahko hitro in brez nepotrebnega čakanja segrejete prostor. Samsung Wind-Free™ Elite klimatska naprava zagotavlja največjo učinkovitost ogrevanja z A+++ energijsko učinkovitostjo pri ogrevanju in hlajenju, tudi pri nizkih temperaturah. Medtem ko radiatorji delujejo nenehno in s tem ustvarjajo nepotrebne stroške, Samsung Wind-Free™ samodejno prilagodi svoj način ogrevanja, ko je prostor dovolj topel. Klimatske naprave so tudi varnejša rešitev za naše najmlajše, ker se med igranjem ne morejo opeči na radiatorju. Če je klimatska naprava postavljena na pravem mestu v prostoru, bo porazdelitev toplote enakomerna, zato ne bo potrebe po uporabi dodatnih grelnikov prostora. Samsung Wind-Free™ klimatska naprava s pametnimi tehnologijami je tako popolna rešitev za ogrevanje vašega doma. Klimatska naprava je opremljena z zmogljivim energijsko učinkovitim digitalnim kompresorjem, ki zagotavlja največje udobje in ne povzroča hrupa. Poleg tega lahko z vklopom Wind-Free™ načina znižate stroške za električno energijo za do 77 %*, tudi če je potrebna največja obratovalna moč.

Klimatska naprava, ki si zapomni, kaj si želite

Za večjo učinkovitost ima Wind-Free™ klimatska naprava 15 % večji ventilator za hitrejše hlajenje. Zrak se enakomerno širi skozi 23.000 drobnih odprtin in tako ne ustvarja občutka prepiha. Klimatska naprava vključuje tudi senzor gibanja, ki samodejno zazna prisotnost ljudi v prostoru in zmanjša intenzivnost delovanja, ko prostor zapustite. Wind-Free™ vključuje umetno inteligenco, ki nudi optimalne nastavitve glede na vaše okolje. Nastavitve se tudi nenehno prilagajo med uporabo naprave. Klimatska naprava se tudi samodejno priklopi iz načina hlajenja na način ogrevanja, pri čemer upošteva zunanjo temperaturo in temperaturo prostora. Nudi tudi upravljanje na daljavo s Samsung SmartThings aplikacijo za pametni telefon, ki omogoča popolno avtomatizacijo klimatskega sistema in daljinsko upravljanje.

*V primerjavi z načinom hitrega hlajenja

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/business/climate/wind-free/.