GOLF ŽOGICE, KI SKRBIJO ZA PRIHODNOST MLADIH

Pri Bridgestone Golf so sporočili, da bo posebna izdaja First Tee e6 na voljo izključno prek PGA TOUR Superstore. Del prihodkov bo namenjen neposredno podjetju First Tee, mladinski razvojni organizaciji, ki otrokom in najstnikom skozi golf pomaga, da si ustvarijo svojo značajsko moč.

“Zelo smo veseli, da lahko ekskluzivno v PGA TOUR Superstore ponudimo to posebno izdajo First Tee e6,” je povedal Dan Murphy, predsednik in izvršni direktor Bridgestone Golfa. »First Tee je že desetletja zelo dobro opravljal svoje delo in pomagal mladim, da se učijo in rastejo skozi igro golfa in tako gradil močne posameznike in skupnosti. V čast mi je ustvariti izdelek, katerega prihodki od prodaje bodo okrepili njihova dobrodelna prizadevanja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Tee (@thefirsttee)

E6 je najstarejši model v sedanji zasedbi Bridgestone, model za leto 2021 pa ima večje, mehkejše jedro za izjemno prijeten, odziven občutek in dodano razdaljo za igralce z zmerno hitrostjo zamaha. Nova žogica, posebej prilagojena sodobnim igralcem in ljubiteljem žogic, ki zagotavljajo mehak občutek ob udarcu, bo stala 21,99 USD / ducat. Edinstven model, ki je lansiran v sodelovanju s First Tee, lahko prepoznate po nalepki na sprednji strani škatle.

Prva izdaja Tee e6 je na voljo v beli in optično rumeni barvi, najdete pa jo lahko izključno v trgovinah PGA TOUR Superstores: KLIK.