GOLF KLUB PREMIUM PREDSTAVLJA: GOLF LIVADA MORAVSKE TOPLICE

Kako ocenjujete preteklo golfsko sezono?

Pretekla golfska sezona je bila na golf igrišču Livada, Terme 3000 – Moravske Toplice zelo dobra. Po nekaj »koronskih letih« so se k nam ponovno vrnili stalni gostje, golfisti, tako iz Slovenije kot iz tujine.

Katere novosti se v letošnjem letu obetajo na vašem igrišču in v povezavi z njim? 

V letu 2023 bomo nadaljevali s postopno renovacijo posameznih igralnih polj, kar bo vplivalo na dvig kakovosti igre.

S katerimi obstranskimi dejavnostmi poizkušate privabiti goste, ki jih morda golf kot tak nebi privabil na igrišče? Kako je s ponudbo hrane, pijače in nastanitev? Nameravate v prihodnosti več pozornosti nameniti celotni izkušnji?

Golf igrišče Livada se nahaja v sklopu letovišča Terme 3000 – Moravske Toplice in leži dejansko na zelenici za Hotelom Livada Prestige, edinem petzvezdičnem hotelu v Prekmurju.Hotel Livada Prestige, le nekaj korakov vstran od Golf igrišča Livada, je znan po prijetnem ambientu, umirjenem hotelskem bazenu, pristni prekmurski kulinariki, odličnem razvajanju in kadeh z dobrodejno črno termo-mineralno vodo v prostornih sobah. V Hotelu Livada Prestige imajo gostje na voljo greene kjer se lahko preizkusijo v golfskih udarcih in se nad golfom navdušujejo že v sobah. Tako gostom po prijetni igri golfa svetujemo razvajanje v wellnessu, kopanje v termalnem parku, pristno prekmursko večerjo, sprostitev v hotelskem baru ob prekmurskih tapasih ali pa savnanje za krepitev telesa.

Kakšno je po vaše trenutno stanje golfa v Sloveniji? Se število tujih igralcev in sama kakovost igre povečujeta?

Opažamo, da je zanimanja za igro golfa vedno več, ljudem je ta šport všeč, ker preživljajo aktiven čas v naravi, se družijo in naredijo nekaj dobrega zase. Na našem igrišču je bilo že tradicionalno veliko tujcev, predvsem Avstrijcev in Madžarov.

Kakšne so cene letnih, polletnih in dnevnih kart? Je možno na vašem igrišču uveljavljati popuste in ali imate sklenjene kakšne dogovore za ugodnosti iz naslova partnerskih kartic?

Cene vseh golfskih storitev je možno spremljati na spletni strani www.golf-livada.si. Vsi člani Golf zveze Slovenije pa imajo 25 % popust na redno ceno dnevne igralne karte. Prav tako smo partnerji Diners kartice, člani Friendly Golf Kluba in člani Golfcartunlimited. Imetniki letnih golf kart pa razpolagajo tudi z do 50 % ugodnejšo ceno na nekaterih partnerskih igriščih.

Ste v zadnjem času na igrišču opravili kakšne (fizične) spremembe ali pa te planirate v prihodnosti?

Posodobili smo udarjališča na vseh luknjah igrišča, opravili nekaj drenažnih posegov, kar bo tudi stalnica v prihodnje.

Se lahko igralci novinci na vašem igrišču včlanijo v šolo golfa, na tečaje? Kako je z izposojo opreme?

Na našem igrišču permanentno poteka izobraževanje novih golfistov, kakor tudi dodatna izobraževanja že obstoječih igralcev, imamo svojega učitelja golfa, in mesečno razpisujemo termine za izvajanje začetnih tečajev golfa. Prav tako smo na voljo različnim skupinskim predstavitvam v okviru raznih »team buildingov«. Pri nas si lahko gostje tudi izposodijo opremo za izvedbo tečajev.

Za konec pa še sporočilo našim bralcem in slovenski golfski skupnosti?

Ljubitelji golfa, spopadite se z najdaljšo luknjo v Sloveniji na Golf igrišču Livada!

Golfski izziv pa ni edina stvar, ki vas bo navdušila. Zagotovo vas bodo očarale tudi neskončne, zelene prekmurske ravnice. Igro golfa pa združite z oddihom v pet zvezdičnem Hotelu Livada Prestige, ki se nahaja tik ob igrišču. Golf igrišče Livada je namreč eno izmed redkih golf igrišč, ki je odprto celo leto.