GOLF IGRIŠČE ZLATI GRIČ

Kako ocenjujete preteklo golfsko sezono?

Ker so bili igralci zelo zadovoljni z urejenostjo igrišča, smo povečali obseg prodaje naših storitev, zato lahko lansko sezono označimo kot uspešno.

Katere novosti se v letošnjem letu obetajo na vašem igrišču? S čim nameravate povečati število igralcev oz. jih privabiti čim več? Morda tudi z dejavnostmi ob golfu? Pripravljate kakšen večji golfski dogodek v sezoni?

Do sedaj smo vsako leto in čez zimo nekatere stvari izboljšali, dodelali in popolnoma spremenili, da so bili golfisti še bolj zadovoljni. Letos smo posodobili in prebarvali recepcijo in teraso, nekaj več vzdrževalnih del bo čez leto na igrišču, v mesecu dni pa bomo kompletno zamenjali dosedanje vadbene žogice s popolnoma novimi … Nove golfiste privabljamo predvsem s promocijami, dnevi odprtih vrat, promocijami na družbenih omrežjih ipd. Veliko delamo z mladimi, imamo športne dneve, ‘team buildinge’, rojstne dneve …

Kako je bilo v pretekli sezoni s številom golfistov? Beležite njihov porast ali upad? Koliko je bilo tujih in domačih gostov?

V lanskem letu smo beležili porast igralcev na igrišču, med njimi porast tujih golfistov. Delež slednjih je pri nas sicer majhen, vendar pa tisti, ki pridejo, običajno prespijo v naših apartmajih, si poleg golfa ogledajo vinsko klet in obiščejo našo restavracijo, kar je z vidika celovite ponudbe optimalno.

Kakšne so cene letnih, polletnih in dnevnih kart za sezono 2018? Kakšne popuste je možno uveljavljati na vašem igrišču in ali imate sklenjene kakšne dogovore za ugodnosti iz naslova partnerskih kartic?

Cene dnevnih kart so ostale nespremenjene, cena sezonskih kart pa je malo višja kot v lanskem letu. Do določenih popustov pri nakupu sezonskih kart so upravičeni člani domačega golf kluba, drugače pa imamo, kot večina golfskih igrišč, določene popuste za posamezne kategorije igralcev.

Kakšne so možnosti nastanitve v okolici vašega igrišča? Imate v bližini sklenjene kakšne posebne dogovore glede tega?

Golfistom lahko ponudimo bivanje v naših apartmajih neposredno ob golf igrišču, drugače pa se je ponudba nastanitvenih kapacitet v Slovenskih Konjicah v zadnjem letu precej povečala.

Ste v preteklem letu preuredili oz. obnovili svoje igrišče ali morda razmišljate o tovrstnih korakih v letošnjem letu ali v prihodnje?

Glavnino večjih sprememb na igrišču smo opravili že v lanskem letu, tako da letos ne načrtujemo večjih novosti. Vsekakor pa neprestano razmišljamo o možnih spremembah igrišča in ponudbi ob igrišču; manjše spremembe urejamo brez posebnih napovedi.