GOLF IGRIŠČE TRNOVO

Golf igrišče Trnovo je edino javno igrišče v Sloveniji in hkrati edino igrišče v Ljubljani. Odprto je že od maja 2007. Igrišče je namenjeno vsem, igralcem in ljubiteljem golfa, kar pomeni, da na njem lahko igrajo vsi, tudi tisti, ki nimajo opravljenega izpita in jih na igrišču spremlja nekdo, ki potreben izpit ima.

Za začetnike je na voljo vadbišče in vrsta tečajev golfa. Igrišče je primerno tudi za najbolj izkušene igralce, za katere so poseben izziv druga, tretja in šesta luknja.

Pri nas imate vso potrebno infrastrukturo in sicer vadbišče, 9 lukenjsko igrišče, trgovino z golfsko opremo Proshop in dnevni bar s teraso.

 

Obratovalni čas: 7:00 – 21:00

Oddaljenost od avtoceste: 5 min

Oddaljenost od najbližjega letališča: 25min

Št. lukenj: 9

Par igrišča: 34

Dolžina igrišča: 2500 m

Ime igrišča: Golf igrišče Trnovo

Naslov: Cesta dveh cesarjev nn, 1000 Ljubljana

Direktor:  Darko Cecelja

Telefon: 051 366 690

Email: recepcija@golftrnovo.si

 www.golftrnovo.si

NEKAJ OSNOVNIH INFORMACIJ O IGRIŠČU

Kako ocenjujete preteklo golfsko sezono?

S sezono 2017 smo zadovoljni, saj beležimo večji porast novih igralcev, prav tako pa se vračajo tisti, ki so včasih že igrali pri nas. Manjši upad smo zaznali le v mesecu septembru, zaradi slabih vremenskih razmer.

Katere novosti se v letošnjem letu obetajo na vašem igrišču? S čim nameravate povečati število igralcev oz. jih privabiti čim več? Morda tudi z dejavnostmi ob golfu? Pripravljate kakšen večji golfski dogodek v sezoni?

Do sedaj smo vsako leto in čez zimo nekatere stvari izboljšali, dodelali in popolnoma spremenili, da so bili golfisti še bolj zadovoljni. Letos smo posodobili in prebarvali recepcijo in teraso, nekaj več vzdrževalnih del bo čez leto na igrišču, v mesecu dni pa bomo kompletno zamenjali dosedanje vadbene žogice s popolnoma novimi … Nove golfiste privabljamo predvsem s promocijami, dnevi odprtih vrat, promocijami na družbenih omrežjih ipd. Veliko delamo z mladimi, imamo športne dneve, ‘team buildinge’, rojstne dneve …

Kako je bilo v pretekli sezoni s številom golfistov? Beležite njihov porast ali upad? Koliko je bilo tujih in domačih gostov?

Število golfistov je naraslo. Pridobili smo nekaj povsem novih članov, vrača pa se tudi nekaj nekdanjih naših gostov/golfistov. Večinoma imamo domače goste, je pa vsako leto več tujih, predvsem iz bližnje Italije, Avstrije in Hrvaške.

Kakšne so cene letnih, polletnih in dnevnih kart za sezono 2018? Kakšne popuste je možno uveljavljati na vašem igrišču in ali imate sklenjene kakšne dogovore za ugodnosti iz naslova partnerskih kartic?

Cene so glede na lansko sezono ostale nespremenjene. Novost je predvsem ta, da sta za vse otroke do 10. leta – v spremstvu staršev in s kupljeno dnevno karto – vadbišče in igrišče brezplačna. Prav tako je posebna cena za dijake in študente, cenejše cene paketov pa imajo tudi upokojenci in seniorji. Igralnina za 9 lukenj: pon.–pet.: 20 €/dan; ob sob. in ned. ter praznikih: 23 €. Igralnina za 18 lukenj: pon.–pet.: 32 €/dan; ob sob. in ned. ter praznikih: 35 €. Dnevna karta: neomejeno igranje pon.–pet.: 40 €/dan; ob sob. in ned. ter praznikih: 45 €. Uporaba vadbišča z neomejenim številom žogic znaša 9 €. Nekaj dodatnih popustov imamo sklenjenih z ostalimi igrišči in klubi, to pa si lahko pogledate na naši spletni strani www.golftrnovo.si ter na našem facebooku.

Kakšne so možnosti nastanitve v okolici vašega igrišča? Imate v bližini sklenjene kakšne posebne dogovore glede tega?

V neposredni bližini, na Cesti dveh cesarjev, se nahaja Ahotel. Golf igrišče Trnovo pa je sicer povezano s hotelom Emonec, ki je v samem centru Ljubljane, tako da njihovi gostje dobijo popust pri nas in obratno.

Ste v preteklem letu preuredili oz. obnovili svoje igrišče ali morda razmišljate o tovrstnih korakih v letošnjem letu ali v prihodnje?

Večjih renovacij na samem igrišču ni bilo in zaenkrat še niso potrebne, saj je igrišče praznovalo šele 10. obletnico.