GOLF IGRIŠČE LIVADA

Igrišče za golf Livada leži na prekmurski ravnici, kjer se na širokih fairwayih razprostira igrišče za golf Livada. Pravi izziv za vsakega golfista je najdaljši par 5 v Sloveniji z dolžino 600 m. Igrišče nudi svoje užitke tako začetnikom kot že prekaljenim golfistom, saj ponuja široke in pa tudi dolge fairwaye z nekaj vodnimi in peščenimi ovirami. Prednost golf igrišla Livada je, da igramo golf skozi vse leto, če ni snega.

 

Obratovalni čas:  Igrišče je odprto tekom sezone od 7.00 do 20.00 ure,

Oddaljenost od avtoceste: 6 km

Oddaljenost od najbližjega letališča: 60 km Maribor in 80 km Graz

Št. lukenj:  18

Par igrišča:  72

Dolžina igrišča: 6.236 m z belih Tee.

Najdaljše polje: Par 5 596 m

Najkrajše polje: par 3 149 m

Ime igrišča: Golf igrišče Livada Moravske Toplice

Naslov: Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice

Direktor: Jože Pucko

Telefon: 00386 2 512 5066

Email: golfshop@terme3000.si

www.golf-livada.si

NEKAJ OSNOVNIH INFORMACIJ O IGRIŠČU

Kako ocenjujete preteklo golfsko sezono?

V sezoni 2017 na Golf igrišču Livada Moravske Toplice beležimo boljše rezultate kot v letu 2016.

Katere novosti se v letošnjem letu obetajo na vašem igrišču? S čim nameravate povečati število igralcev oz. jih privabiti čim več? Morda tudi z dejavnostmi ob golfu? Pripravljate kakšen večji golfski dogodek v sezoni?

V letu 2017 beležimo majhen porast števila obiskovalcev v primerjavi z letom 2016, med njimi pa gre za porast tujih igralcev, ki iščejo celotno ponudbo skupaj z namestitvijo. Približno 60 % igralcev golfa na našem igrišču je bilo domačih gostov, 40 % pa tujih. Naš cilj v tej sezoni je, da igrišče in dogajanje na in ob njem pripravimo tako, da bo vse še prijaznejše do igralcev. S tem jim želimo zagotoviti res dobro počutje na igrišču. Organizirali bomo nekaj novih golf turnirjev, hkrati pa nadaljevali z organizacijo nekaterih že tradicionalnih turnirjev, ki so do sedaj privabljali večje število obiskovalcev. Na igrišču vsako leto organiziramo več kot 70 dogodkov, med drugim bomo letos že drugo leto zapored pripravili tudi mednarodno odprto prvenstvo Republike Slovenije za amaterke in amaterje, ki se ga udeležuje več kot 130 tekmovalcev iz 14 evropskih držav. Kar se tiče t. i. obgolfskih dejavnosti, v hotelih in Termah 3000 – Moravske Toplice golfiste vselej čakata bogata gostinska ponudba s poudarkom na tradicionalni prekmurski kulinariki ter prijetno razvajanje v wellnessu, savnah in kopališčih po zelo ugodnih cenah.

Kako je bilo v pretekli sezoni s številom golfistov? Beležite njihov porast ali upad? Koliko je bilo tujih in domačih gostov?

V letu 2017 beležimo majhen porast števila obiskovalcev v primerjavi z letom 2016, med njimi pa gre za porast tujih igralcev, ki iščejo celotno ponudbo skupaj z namestitvijo. Približno 60 % igralcev golfa na našem igrišču je bilo domačih gostov, 40 % pa tujih.

Kakšne so cene letnih, polletnih in dnevnih kart za sezono 2018? Kakšne popuste je možno uveljavljati na vašem igrišču in ali imate sklenjene kakšne dogovore za ugodnosti iz naslova partnerskih kartic?

Informacije o cenah letnih golfskih kart in dnevnih igranj so na voljo na http://www.golf-livada.si.

Z različnimi klubi in igrišči doma in v tujini imamo sklenjene različne dogovore o popustih. Vključeni smo tudi v sistema Friendly Golf in Golfcard Unlimited, združenje Alpe Adria Golf Card ter v sistem prodaje prek spletnega portala Yodel You.

Kakšne so možnosti nastanitve v okolici vašega igrišča? Imate v bližini sklenjene kakšne posebne dogovore glede tega?

Golf igrišče Livada sodi pod okrilje skupine Sava Hotels & Resorts, točneje pod Terme 3000 – Moravske Toplice. V Termah razpolagamo z lastnimi namestitvenimi kapacitetami in spremljajočimi produkti za celovit oddih igralcev golfa ter drugih gostov.

Ste v preteklem letu preuredili oz. obnovili svoje igrišče ali morda razmišljate o tovrstnih korakih v letošnjem letu ali v prihodnje?

Tekoča vzdrževanja s potrebnimi korekturami potekajo vsako leto. Tako bo tudi v letu 2018.