GLOBINSKA OBNOVA

Abeille Royale Honey Treatment Creams so prežete s tehnologijo Dynamic Blackbee Repair, narejene so iz petih čebeljih izdelkov, ekskluzivno za francosko kozmetično parfumsko znamko Guerlain. Ouessant med, med s Korzike, med iz Ikarie, med z otočja Aland in matični mleček. Za to lansiranje prenovljene kolekcije krem je Guerlain okrepil kreme tako, da jih je prekomerno koncentriral z njihovima ProCollagenskima vrstama medu (Ouessant&Ikaria) za zaščito in ohranjanje kolagena ter DermoAktiva (polifragmentirana hialuronska kislina in ekskluzivni izvleček heksapeptida), ki popravita in okrepita vaš dermis.

Dnevna in nočna Abeille Royale Honey Treatment krema bosta delovali na vidne znake izgube kolagena, čvrstost, gladkost, sijaj in gube. V štiriindvajest urnem ritualu, prilagojenem za zaščito in pospeševanje samoobnove vaše kože. Dnevna krema je obogatena z medom črne čebele, ki preprečuje razgradnjo kolagena, nočna krema pa je obogatena z medom Ikaria, ki ponoči spodbuja sintezo kolagena. Guerlainove kreme Abeille Royale Honey Treatment so narejene iz več kot 94% sestavin naravnega izvora in so primerne za vse tipe kože. Zasnovane so bile z iskanjem najbolj ekskluzivnih vrst medu in navdihnjene s protokolom formulacije Honey Bandage v treh korakih.

Zaščitna MESH mešanica, omogoča popolno zlitje s kožo, občutek druge kože z obnovitveno močjo več vrst medu. Z upoštevanjem teh korakov Guerlain ohranja moč medu in predlaga visoko senzorične teksture za dnevno in nočno kremo. Kot dolgoletni uporabnik številnih izdelkov iz linije Abeille Royale, že komaj čakam, da bom lahko izkusil, kako dobre produkte in globinsko obnovljive so pripravili pri tej izjemni francoski znamki Guerlain. Če vas pot slučajno zanese v Pariz, nikakor ne zgrešite njihovega doma na znamenitem naslovu Avenue des Champs-Élysées 68, kjer lahko izkusite tudi njihove edinstvene nege ali pa si ogledate katero od aktualnih razstav prepletenih z bogato zgodovino znamke.