GLAVNA VLOGA V PROCESU STARANJA VAŠIH CELIC

Sedaj je na voljo negovalni ritual v treh korakih, Le Lift Pro Concentré Contours, Le Lift Pro Crème Volume, in Le Lift Pro Masque Uniformité. Obogatena z encimatsko sestavino iz medu melipona, ki ciljno deluje na najbolj napredne stopnje staranja celic, formula maske Le Lift Pro Masque Uniformité izboljša sijaj kože in dopolnjuje delovanje ostalih Le Lift Pro formul ter na ta način pomaga preoblikovati obrazne konture, uskladiti obrazne kontraste, in na ta način pomaga povrniti trikotnik lepote. Gonilna sila za inverzijo trikotnika lepote, celično staranje, proces, ki so ga centri za raziskave Chanel Research preučevali 10 let. Strokovnjaki pri znamki Chanel so dokazali, kako kopičenje postaranih celic vpliva na izvencelično matrico. Kakovost podpornega kožnega tkiva se spremeni, zato koža izgubi sposobnost vzdrževanja čvrstega kožnega tkiva. Obrazna koža se povesi, nastanejo gube, volumen obraza pa izgubi skladnost in ravnovesje. Trikotnik lepote se obrne. Da bi pridobili poglobljeno razumevanje procesa staranja kože, so centri za raziskave Chanel Research preučili učinek postaranih fibroblastov na pigmentacijo kože. Raziskovalci so odkrili, da devitalizirani fibroblasti lahko povzročijo, da lahko mehanizmi, ki so odgovorni za pigmentacijo v koži, postanejo prekomerno aktivni, kar vodi k nastanku pigmentnih madežev, ki lahko vplivajo na mladostni videz osebe. Zadnja preučevanja centrov za raziskave so odkrila, da je zaradi prisotnosti pigmentnih madežev koža videti za 3,7 let starejša.

NOVE LASTNOSTI ENCIMATSKE SESTAVINE IZ MEDU MELIPONA

Na laboratoriju na odprtem v Kostariki so centri za raziskave Chanel Research razpoznali aktivno sestavino z visoko učinkovitimi prednostmi, izbrani zahvaljujoč njeni edinstveni encimatski sestavini, ki daje izjemne biološke prednosti, to je encimatska sestavina iz medu melipona. Ta sestavina se dobavlja preko dobavne verige, ki so jo vzpostavil pri znamki Chanel z lokalnim partnerjem Alianza Campesina Flora Nueva. Na ta način so zaščitili lokalno biotsko raznolikost in prispevajo k gospodarskemu razvoju lokalnih proizvajalcev. Le Lift Pro Masque Uniformité formula vsebuje najvišjo koncentracijo encimatske sestavine iz medu melipona. Ima na novo odkrito preventivno delovanje na pigmentne madeže, povezane s staranjem in deluje na izločitvi 99% devitaliziranih fibroblastov, ki prispevajo k pojavu pigmentnih madežev in zmanjšajo pigmentacijo, ki jo ti devitalizirani fibroblasti povzročajo, za 73 %. Obenem izboljša kakovost podpornega kožnega tkiva za faktor 2,2 po treh dneh uporabe.

Le Lift Pro Masque Uniformité: Popravi, izoblikuje, izenači!

Ta maska, ki je zaključni korak negovalnega protokola Le Lift Pro, nudi izenačitveno delovanje in se predstavlja v objemajoči, božajoči teksturi. Njena formula vsebuje visoko koncentracijo, encimatske sestavine iz medu melipona, ki krepi podporno kožno tkivo in krepi sijaj. Niacinamida, ki zavira prenos melanosomov in popravi ter deluje proti pigmentnim madežem. Vsebuje tudi blažilno Centella Asiatica. Hialuronsko kislino za dolgotrajno vlaženje. Ob vsem barvni kontrasti, ki nastanejo zaradi pigmentnih madežev, postanejo ublaženi. Kontrast med svetlobo in senco je uravnovešen. Po samo eni noči uporabe je koža videti bolj gladka in bolj sijoča. Maska se lahko uporablja na 2 načina. Po nanosu koncentrata za preoblikovanje kontur Le Lift Pro Concentré Contours, nanesemo tanek sloj maske in pustimo čez noč. Ali pa tanek sloj maske nanesemo pred nanosom koncentrata za preoblikovanje kontur Le Lift Pro Concentré Contours in kreme za povrnitev obraznih volumnov Le Lift Pro Crème Volume za še več sijaja.

Le Lift Pro Protokol

Le Lift Pro negovalni protokol združuje 3 korake, ki popravijo napredne znake staranja.

Okrepi sijaj kože, obrazni volumni so videti preoblikovani in obrazni kontrasti so bolj usklajeni, za videz povrnjenega trikotnika lepote. Obrazni volumni so preoblikovani. Koža je bolj sijoča. Koža je bolj enakomerna. Krožnost kože je izboljšana. Formulirani brez dišave, so proizvodi iz linije proti staranju Le Lift Pro Chanel primerni za vse tipe kož, tudi za občutljive. Lahko se uporabljajo med dvema dermatološkima posegoma da ohranjajo in vzdržujejo rezultat.