GEORGE CLOONEY, OMEGA IN DRUGI SO OSVOJILI ŠVICARSKE ALPE

Zamenjava filmskega platna za švicarske golfske zelenice – George Clooney je bil častni gost posebnega sobotnega dogodka v Cry D’Eru, ki je obeležil letošnji turnir OMEGA Masters.

Svetovno znani zvezdnik je dolgoletni ambasador OMEGA in je bil vsa desetletja prisoten ob praznovanju številnih mejnikov znamke – od obletnic pristanka na Luni do novih ur Speedmaster. Tokrat je bila priložnost v znamenju golfa in George se je pridružil množici drugih slavnih gostov na nadmorski višini 2200 m, kjer je potekalo večerno slavje.

Raynald Aeschlimann, predsednik in izvršni direktor podjetja OMEGA, je dejal: “Že 21 let smo glavni sponzor tega turnirja v gorskem golfu, vendar smo Georgea tukaj pozdravili prvič. Na to priložnost je prinesel nekaj prave zvezdniške kakovosti in v čast nam je, da lahko z njim delimo to čudovito lokacijo. Super mu je bilo pokazati to stran Švice, pa tudi naše blagovne znamke.”

Ko se je na dogodku pojavil na odru, je George Clooney dejal: “Vidim, zakaj je OMEGA tako rada tukaj. Ta blagovna znamka vedno naredi vse v skladu z najvišjimi standardi in kar zadeva golfski turnir, si ne morem zamisliti boljše lokacije ali gostitelja. Navdušen sem, da lahko z njimi delim ta poseben trenutek.”

Dogodek je bil tudi priložnost za ogled zakulisja nove kampanje OMEGA Speedmaster ’57, v kateri George Clooney prevzame glavno vlogo. Potem ko je z gosti delil ekskluzivno sliko, je George dejal: »Moj oče je vedno nosil ure OMEGA. Bil je utelešenje prefinjenosti. Ko sem pred 20 leti prvič začel delati z OMEGO, sem šel skozi njegovo podstrešje in uro našel, jo navil in delovala je. Začel sem s tem in ’57 je preprosto lepa ura.«

Georgea so na sobotni večer spremljali drugi prijatelji OMEGA, vključno z olimpijskim deskarjem Shaunom Whiteom in njegovo partnerko, kanadsko igralko Nino Dobrev, skupaj z ameriškimi igralci Paulom Wesleyjem, Glenom Powellom, njegovo partnerko Jehane-Marie Paris in Anthonyjem. Anderson.

OMEGA Masters, ki se igra na igrišču golf kluba Crans-sur-Sierre med 25. in 28. avgustom, je eden izmed OMEGA športnih vrhuncev leta. Visokogorsko tekmovanje, prvotno imenovano Swiss Open, ki je bilo prvič odigrano leta 1923, je ostalo na istem prizorišču od leta 1939, zaradi česar je najstarejši golf turnir v Evropi, ki se vsako leto igra na istem igrišču. OMEGA je zahtevala pravice do poimenovanja leta 2001.

“Hole in one” je ikona golfa in pravi znak natančnosti in spretnosti. V petek je na turnirju OMEGA Masters v Crans-Montani v Švici George Coetzee iz Južne Afrike dosegel ta želeni mejnik s čudovitim udarcem na 13. jamici. Za popestritev njegovega veličastnega trenutka je bil nagrajen z uro OMEGA Seamaster Aqua Terra.

Ura s premerom 41 mm je izdelana iz ekskluzivnega 18K zlata OMEGA Sedna™ in ima modro sončno brušeno številčnico s črtami vzorca tikovine, ki jih navdihujejo krovi luksuznih jadrnic. Časomer, nošen na modrem gumijastem paščku, poganja vrhunski koaksialni mehanizem Master Chronometer s standardno natančnostjo, ki je primeren za počastitev uspeha “luknje v enem udarcu”.

Za Georgea Coetzeeja je ta sanjski dosežek postal resničnost in zdaj lahko praznuje v razkošnem slogu.