GEBERITOVO NOVO VSESTRANSKO UDOBJE

Higiena, dizajn in funkcionalnost so v sodobni kopalnici na prvem mestu. Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike, s svojimi inovacijami uresničuje tudi najzahtevnejše želje modernih uporabnikov in sedaj pri nas predstavlja inovacijo – elegantni nastavek za straniščno školjko s prho Geberit AquaClean Tuma. Ta vsestranska in pametna rešitev v vsak dom prinaša eleganten dizajn združen s prefinjeno napredno tehnologijo. Tuš WC, ki ga je oblikoval industrijski oblikovalec Christoph Behling, med drugim ponuja napredno čiščenje s toplo vodo, ogrevan sedež in daljinsko upravljanje. Geberit AquaClean Tuma je na voljo v modelu Comfort ter zdaj tudi v novem klasičnem modelu in ponuja raznolik izbor kombinacij, saj je na voljo v več barvah in materialih. Zaradi elegantne in izredno kompaktne oblike omogoča udobno zasnovo tudi majhnih kopalnic, ki jih takoj spremeni v pravo oazo dobrega počutja. Je idealna rešitev za vse, ki si želijo prednosti čiščenja z vodo brez velikih preureditvenih posegov – svoj WC lahko izboljšate kadarkoli si zaželite.

AquaClean Tuma je preprost in se ponaša z določeno eleganco”, pravi prestižni industrijski oblikovalec Christoph Behling o svojem najnovejšem dizajnu stranišča s prho za Geberit. Londonski dizajnerski oblikovalec, ki je znan predvsem po njegovem dizajnu luksuznih ročnih ur TAG Heuer, je za Geberit že leta 2015 ustvaril prvi razkošni tuš WC AquaClean Mera. “Pri oblikovanju Tume sem ponovno poskrbel, da ohranim enotno sliko Geberitove straniščne školjke s prho, da bi tako ustvarjal občutek zaupanja med uporabniki. Vsak bi moral imeti možnost reči: To je Geberitova školjka s prho, ki prinaša vse koristi, ki bi jih pričakovali od Geberita”, pravi Behling, ki pojasnjuje razmišljanje za njegovim dizajnom. Geberit je z novim AquaClean Tuma popolno dopolnil svojo inovativno paleto tuš-sanitarij, s čimer si je odprl še širšo bazo strank. To pa je dosegel zato, ker je novo stranišče s prho kompaktna vsestranska rešitev za vsak dom!

Pametna funkcionalnost

AquaClean Tuma je nov praktičen tuš WC, ki ima veliko že poznanih funkcij prejšnjih Geberitovih stranišč s prho – in vse to po izjemno privlačni ceni. “Kljub temu, pri načrtovanju Tume nismo naredili nobenih kompromisov”, poudarja njen dizajner Christoph Behling. Geberit AquaClean Tuma Classic ponuja osnovne funkcije tuš WC-ja, vključno s tehnologijo tuša WhirlSpray in keramičnim WC nastavkom brez roba Rimfree. Model Comfort nudi dodatne funkcije za udobje, ki čiščenje z vodo povzdigne na višji nivo dobrega počutja in jih je mogoče udobno nadzorovati z daljinskim upravljalnikom.

Oglejte si inovativne Geberitove rešitve v novem Geberitovem razstavnem salonu

Geberitove pametne rešitve si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci.