GALAKSIJA SAMSUNG VAS VABI V SVOJE OSRČJE

Najnovejša serija Galaxy S21 5G pametnih telefonov v prvi vrsti služi željam in zahtevam uporabnikov, tudi tistih najbolj izbirčnih. Novosti vključujejo številne inovacije prihodnosti, ki uporabnikom omogočajo, da se lažje izražajo in uživajo v izjemnih izkušnjah, ki jih naprava ponuja. Poleg tega serija Galaxy S21 5G pametnih telefonov zagotavlja vrhunsko povezljivost in zmogljivosti na najvišjem nivoju mobilne tehnologije.

»Vesoljska« zasnova

Galaxy S21 5G svoje uporabnike razveseljjuje s 15,7 centimetrskim zaslonom, med tem ko Galaxy S21+ 5G nudi 17,02-centimetrski razširjeni zaslon in močnejšo baterijo ter je odlična izbira za ljubitelje večpredstavnostnih vsebin. Nova Galaxy S21 5G in S21+ 5G pametna telefona sta na voljo v različnih barvah, vključno z novo fantomsko vijolično barvo, pri tem pa je vsaka naprava prevlečena z matiranim zaključkom, ki napravi ponuja prefinjen videz in občutek. Galaxy S21 5G je poleg zgoraj naštetega opremljen še z inteligentnim dinamičnim AMOLED 2X zaslonom s 120 Hz osveževanja in je odličen sopotnik za ogled različnih vsebin v najvišji kakovosti.

Naredite izjemne fotografije v vsakem 8K videoposnetku

Serija Galaxy S21 5G seveda ne odstopa od kakovosti vrhunskih Samsung mobilnih kamer z izboljšavami, ki uporabnikom omogočajo vrhunske posnetke in fotografije ne glede na predznanje. Želite posneti svojo rojstnodnevno zabavo? Prve korake svojega malčka? Z Galaxy S21 5G in S21+ 5G bodo vaši posnetki vedno vrhunske kakovosti. 8K video je najvišja ločljivost na pametnem telefonu, zaradi katere so vaši posnetki videti še bolje kot v kinu. Z 8K 24 fps sličicami na sekundo je vsak vlog in spomin naslednji posnetek in pot do slave. Posnemite, naložite in glejte na YouTubu. Nato uporabite 8K video slika za album visokokakovostnih 33 MP slik iz prav vsakega 8K videoposnetka. Preprosto snemajte zdaj in izrežite sliko pozneje.

Najhitrejši Galaxy procesor vseh časov

Prvi Galaxy 5-nanometrski procesor je dovolj hiter, da sledi dogajanju ter, da lahko še hitreje naredite več v vseh pogledih.

Izjemna moč baterije

Z baterijo Galaxy S21 5G mobilnega telefona z zmogljivostjo 4000 mAh in baterijo Galaxy S21+ 5G mobilnega telefona z zmogljivostjo 4800 mAh boste imeli dovolj energije za ves dan – in še dlje. Zahvaljujoč novemu energijsko učinkovitemu zaslonu in procesorju inteligentna baterija zdrži več kot 24 ur, celo ob uporabi 5G tehnologije. Z drugimi besedami: brezskrbno uživajte v neskončnem brskanju.

Delite samo to, kar želite

Varnostna platforma Knox omogoča visoko raven zaščite ter vaš telefon varuje prav od čipa navzgor, zaradi česar lahko zares zaupate v nastavljena dovoljenja za vaše podatke in aplikacije. Vsebuje tudi funkcijo Samsung Knox Vault za zaščito vaših biometričnih podatkov, z večjim ultrazvočnim bralnikom prstnih odtisov, z nižjo latenco pa lahko Serijo Galaxy S21 5G odklepate še hitreje.

Galaxy S21 Ultra 5G – izjemna revolucija v vseh pogledih

Galaxy S21 Ultra 5G je pametni telefon, ustvarjen z edinstveno konturno rezano kamero, ki predstavlja revolucijo v svetu fotografije in vam omogoča ustvarjanje kinematografskih 8K videoposnetkov in epskih slik – istočasno! Zahvaljujoč najhitrejšemu čipu in najmočnejšemu steklu v Galaxy seriji ter 5G tehnologiji in celodnevni bateriji je Galaxy Ultra 5G vsekakor izjemen v vseh pogledih. Je pametni telefon, ki je drzno in novo obliko kamere v razredu zase. S Pen pisalo predstavlja tudi natančnost na dosegu vaših rok in je prvo pisalo za Galaxy S serijo, ki bo zahvaljujoč realističnemu občutku na novo napisalo pravila mobilnega sveta.. Galaxy S21 Ultra 5G prinaša združljivost s S Pen pisalom, kar pomeni, da lahko do potankosti spreminjate svoje videoposnetke vse do zadnje sličice, z natančnostjo, ki je vaši prsti ne premorejo.