FRIVOLITÉ FRIVOLITY

Nagnjenost k uživanju v užitkih, za katere bi nekateri lahko rekli, da so prazni, vendar ta težnja oblikuje njihovo francosko kulturo lepote in bonheur. Kot mehurček šampanjca, ki se vrti in iskri, kot zrno kaviarja, ki v ustih poči s svojim edinstvenim okusom! Kolekcija Frivolité je sinonim za francosko eleganco in art de vivre, s prikimavanjem duhu Les Années Folles (cvetočih 20 let). Dve dišavi se osredotočata na čutne užitke šampanjca in kaviarja, ki simbolizirata razkošje, dobro življenje in prefinjenost. Francoski savoir-faire in art de vivre, ki dopolnjujeta podpis znamke Atelier Des Ors. To je kot olfaktorna inovacija, ki ustvarja ekskluzivne nove dišavne sestavine. Uporabljajo Firmenichovo inovativno tehnologijo Headspace, da bi ustvarili dve ekskluzivni parfumski sestavini NaturePrint® po meri.

V laboratoriju Firmenich v Grassu so ujeli naravni vonj šampanjca in kaviarja, nato pa z napredno tehnologijo poustvarili posamezne vonjave. Pink Me Up vsebuje šumečo sestavino šampanjec & Noir By Night vsebuje njihovo izrazito sestavino kaviar. Pink Me Up! Svetel in igriv vonj, ki se blešči s šumečim šampanjcem. Pink Me Up se iskri in blešči, s sijajem, ki izboljša razpoloženje. Doživite spodbudna čustva z mogočnim sijajem sreče, veselja do življenja in lahkotnosti. Pink Me Up je kot radostni mehurček užitka, ki se vrti v kristalnem kozarcu in simbolizira užitke življenja.

Odkrijte zasvajajoči šum šampanjca ter popolno sadno kombinacijo robid in bergamotke. Zasvojljiv, a prefinjen vonj Pink Me Up razkriva nežnost šampanjca in rdečico vrtnice centifolia. Vrtinčaste cvetne note pomarančnega cveta in irisa so okrepljene z zapeljivim mošusom. Lahko bi jo opisali kot sadno, cvetlično in mošusno dišavo. Zgornje note sestavljajo dišavni vonj z bergamotko, pomarančnimi cvetnimi lističi, srčne note vsebujejo, vonj in svežino šampanjca, vrtnice Centifolie, ter robide v osnovnih notah pa se razbohotijo pačuli, iris in edinstven mošus.