FOREVER, IKONA POPOLNOSTI ŽE 15 LET

Leta 2007 Dior predstavi Dior Forever, prvo visoko prekrivno tekočo podlago, ki združuje dolgo obstojnost z nego kože. Uporabnicam daje nepredstavljivo udobno popolnost. Forever je prava ikona. V vseh letih je bilo v svetu prodanih že na milijone stekleničk tekoče podlage. Forever tekoča podlaga je odsev mojstrstva Diorjevih raziskovalcev, ki črpajo navdih iz petdesetletnega znanja in mojstrstva Diorjeve nege. Forever je 15-letna obsesija s popolnostjo, 15 let ljubezni do in od žensk. Proizvodi Forever so vsakodnevni popolni zavezniki, ki vam krepijo samozavest. Leta 2022 se saga Forever nadaljuje in hkrati premika meje. Še daljša obstojnost, več nege in s še bolj čisto formula.

Ker se družba spreminja, se spreminjajo tudi življenja žensk in njihove potrebe ter želje. Forever prehiteva spremembe in predstavlja novo generacijo tekočih podlag. »15 let se zdi kot cela večnost, a hkrati se zdi, kot da je bilo to včeraj. Danes predstavljamo prenovljeno ikonično podlago Forever. Forever z novo formulo, katere osrčje je cvetna nega kože. Še dodaten plus je, da nova generacija zagotovi še boljšo obstojnost in udobje,« je o novih podlagah dejal Peter Philips, kreativni direktor Diorjevih ličil. Odporna podlaga na vročino, vlago, stres in znake utrujenosti. Forever je odporen na vse, tudi na preslikovanje. Da bi to dokazali, so Forever tekoče podlage ocenili na podlagi instrumentalnih testov v pogojih vročine s temperaturami do 33 °C in v vlažnih pogojih. Kot dodatek so bili, prvič do sedaj, izvedeni še testi v resničnem življenju. Izbrali so ženske, ki živijo v mestih in imajo intenziven način življenja. Spremljali so obstojnost barve, obstojnost ličila, sijaj in neutrujen videz polti. Rezultati so enotni.

»Dolga obstojnost, nega in polepšanje. Nova formula je, kar se da blizu učinku druge kože. Postane eno z vami.« Peter Philips

Forever je nalogo opravil odlično, vseh 24 ur. Forever kljub prenovi ne izgubi svoje senzoričnosti, učinka druge kože. Udoben kot nega kože, s svojo nežno in lahkotno teksturo kožo objame in ji zagotovi prekrivno popolnost. Koža živi in diha, a je hkrati videti popolna. Takoj ob nanosu na kožo, novi Forever razkrije več kot le popolno polt, ki je popolnoma matirana in izjemno dolgo obstojna, po zaslugi nove tehnologije, ki omogoča, da se podlaga ne preslika. Da bi zagotovili dolgo obstojnost tekoče podlage, so Diorjevi znanstveniki izbrali najboljše strukturne elemente, ko govorimo o njihovi fleksibilnosti in odpornosti na preslikanje. Nova generacija Forever zagotovi trajni učinek glajenja in enotnosti polti. Nepravilnosti so zabrisane in tekstura kože je v trenutku polepšana. Koži je ponujeno popolno udobje. Nova generacija Forever Skin Glow zagotovi, da je polt sijoča od jutra do večera. Hkrati poskrbi, da je polt gladka in enotna. Nepravilnosti so zabrisane in koža je odeta s fino tančico tekoče podlage. 24 ur je koža preskrbljena z zadostno količino vlage in je videti takoj bolj polna ter bolj sijoča. Za okrepitev sijočega učinka ličenja in učinka bolj polne kože, so Diorjevi znanstveniki izbrali popolno razmerje sijočih olj, vlažilne nege in »soft-focus« pudrov, ki osvetlijo obraz. Nova generacija Forever je zvesta Diorjevi predanosti, da poskrbi za odgovorne proizvode. Skrbno izbrane sestavine, ki garantirajo za optimalno neškodljivost in svojo čistost za kožo. Medtem ko učinek ličenja premika meje popolnosti, so sestavine Forever tekočih podlag redno proučevane in podvržene nenehnim izboljšavam, za kar se moramo zahvaliti Diorjevi znanosti in njihovemu mojstrstvu. Za novo generacijo formule so cvetlice, ki poskrbijo za vašo kožo, ponosno osrčje čiste formule.

»Vsaka ženska, ne glede na ten njene polti oz. tip kože, si želi, da je njena koža zdrava in sijoča. Dior Forever je njen zvesti zaveznik, po zaslugi raznolike palete odtenkov.« Peter Philips

S 86 % cvetne nege sta bila Forever in Forever Skin Glow formulirana kot prava negovalna proizvoda. Zato ker učinek ličenja ni nikoli popoln, če koža ni popolnoma navlažena, zdrava, želijo pri znamki Dior, da se pokaže v vsej svoji lepoti. Za novo generacijo Forever so Diorjevi znanstveniki podvojili koncentracijo cvetnih ekstraktov, med katerimi ponosno kraljuje iris. Ekstrakt irisa deluje protivnetno in dopolni zaščitno delovanje UV-filtrov. Ekstrakt divje mačehe cilja na ključne mehanizme kože, ki regulirajo vlaženje povrhnjice. Stimulira kroženje vode in ohranja optimalno globinsko navlaženost. Ekstrakt kapucinke poskrbi za sijaj, s tem da stimulira snovanje proteina, ki prenaša kisik med celicami. Ima tudi funkcijo zaščite kože pred negativnimi vplivi modre svetlobe, ki ji je koža vsakodnevno izpostavljena. Še več, vsaka od dveh formul tekočih podlag je obogatena še z dodatno specifično aktivno sestavino, ki okrepi delovanje glede na tip kože. Forever matte je obogaten z ekstraktom šipka vrtnice, ki oži pore in poskrbi za popolnoma gladko in enotno polt. Forever Skin Glow je obogaten z ekstraktom kisline hibiskusa, sadne kisline, ki je znana po tem, da stimulira celično obnovo in tako poskrbi za izdaten sijaj in enotno gladko polt.

Zaradi 50-letnih izkušenj na področju nege kože in tisočih analiz različnih tenov polti, lahko pri Diorju ženskam zagotovijo popoln proizvod. S kar 43 skrbno zasnovanimi odtenki si vsaka ženska lahko izbere odtenek, ki najbolj ustreza njenemu tenu polti, hkrati pa lahko poudari različno nianso oz. podton, nevtralni, topli, topli breskvasti, topli olivni, hladni in hladni rožnati. Popolnost barvnega zaključka je zagotovljena z vsebnostjo mineralnih pigmentov v premazu z rastlinsko osnovo. Zaradi nove tehnologije so pigmenti bolj razpršeni, kar omogoča, da se podlaga zlije s kožo in zagotovi barvni odtenek, ki čez dan ostane enak, se ne spreminja. Pri Diorju so mojstri barve proučevali barvne harmonije obraza na več kot 500 ženskah. Njihov cilj je bil razumeti, kako človeško oko zaznava polt v primerjavi z videnjem celotnega obraza. Diorjevi raziskovalci so oblikovali študijo, pri kateri se uporabljajo različni visokotehnološki instrumenti, s katerimi objektivno definirajo, kako posamezniki zaznavajo ten polti. Prav s tem znanjem lahko personaliziramo barvne odtenke in prikažemo lepoto ženske kože v najlepši luči. Danes je pomembno tudi pakiranje in stopili so korak naprej, ker si želijo čim manj vpliva na okolje z onesnaževanjem, vendar tudi ohraniti poželjivost proizvoda. Za stekleni del proizvoda so pri Diorju uporabili 40 % recikliranega stekla, kar zmanjša proizvodnjo novega stekla za kar 130 ton na leto. Novi pokrovčki so v celoti narejeni iz reciklirane plastike, ki prihranijo kar 2,5 tone nove plastike. Zunanje pakiranje je narejeno iz FSCTM certificiranega papirja. Novo generacijo Forever tekočih podlag spremlja popolnoma nova oglaševalska kampanja, katere osrednja zvezda je Natalie Portman, zvesti obraz linije Forever, ki se ji pridruži igralka Yara Shahidi. Močni ženski sta vodji Forever skupnosti, ki je iz dneva v dan večja. Danes je ta skupnost večja, vseobsežna in raznolika. Skupnost, ki je enaka za vse, ženske ali moške, vse barve polti. #Foreversisterhood.