ESTETSKO PRIVLAČNO DOSTAVNO VOZILO

Ford je predstavil presenetljive predelave svojih priljubljenih dostavnih vozil Transit Custom in Transit Connect, ki jih je podjetje razvilo v sodelovanju s strokovnjaki na področju predelave vozil MSRT. Vozila bodo na izbranih evropskih trgih na voljo neposredno pri Ford Transit Center.

MS-RT Transit Custom in Transit Connect, zasnovana za voznike kombijev, ki resnično želijo izstopati iz množice, prinašata radikalno športno obliko, navdihnjeno z avtomobilom Fiesta WRC M-Sport Ford World Rally Team, hkrati pa ohranjata praktičnost priljubljenih gospodarskih vozil, trajnost in popolno Fordovo garancijo.

Obsežna paleta drznih in prepoznavnih barvnih možnosti iz palete Ford Special Vehicle Options (SVO) je na voljo tudi za MS-RT Transit Custom, slednja pa še izboljša videz in dopolni spektakularno karoserijo.

Fordova najnovejša generacija dizelskih motorjev EcoBlue zagotavlja visoko zmogljivost in učinkovitost porabe goriva, s čimer podpira visoko vozno dinamiko z optimiziranimi obratovalnimi stroški. MS-RT Transit Custom sicer poganja Fordov 2,0-litrski motor EcoBlue z močjo 185 KM, ki zagotavlja silovit navor 415 Nm, na izbiro pa sta šeststopenjski ročni ali samodejni menjalnik. 1,5-litrski motor EcoBlue s 120 KM MS-RT Transit Connect prinaša 270 Nm navora prek šeststopenjskega ročnega ali osemstopenjskega samodejnega menjalnika.