EKSPERIMENT Z OPUNCIJAMI

V našem uredništvu vedno radi širimo svoja obzorja in raziskujemo nove in inovativne znamke, ki se trudijo napraviti spremembe in poskrbeti za boljši jutri. Ena od teh je tudi NAZAN SCHNAPP™, revolucionarna pionirska švicarska blagovna znamka za nego kože in lepoto, ki jo je ustanovila Nazan Schnapp. Dekle, ki se je rodilo in odraščalo v Švici, prihaja iz nekonvencionalne turške družine z medgeneracijsko strastjo do kmetovanja in samooskrbe in sklepali bi, da iz tega izhaja tudi neustavljiva strast Nazan do visokozmogljivih rastlinskih lepotnih izdelkov. In prav bi imeli.

Znanstveno dovršene, a kompleksne in brezkompromisno razkošne formule so pripravljene z uporabo močnih, bioaktivnih in pionirskih sestavin, ki zagotavljajo izjemne rezultate in učinkovitost. Nazan Schnapp pa je ob vsem tem ena redkih ustanoviteljic v svetu nege kože in lepote, ki lahko za ustvarjanje uporablja ne le svoj um, ampak tudi roke. S svojim bogatim znanjem in strastjo oživlja zelo kompleksne znanstvene formule in jih preplete z edinstveno kakovostjo in dizajnom, rezultat pa prinaša izvrstne embalaže, ki simbolizirajo vrhunec njene umetnosti.

Del njenega mojstrstva gre pripisati tudi dejstvu, da je kot mlada deklica štiri leta osnovne šole preživela v rojstnem kraju svojih staršev na južnem delu Marmarskega morja v Turčiji. Mesto, ki se je nekoč imenovalo Artemea – izpeljanka iz imena grške boginje Artemide – je najbolj znano po svojih zdravilnih vročih vrelcih, ki izvirajo iz antične Grčije, in še vedno igra pomembno vlogo v Nazaninem življenju. Pravijo, da jo je ravno ta obisk pripravil na izdelovanje revolucionarnih izdelkov, s katerimi danes zavzema tržišče.

Nazan se je tudi pozneje redno rada vračala v domovino svojih staršev, kjer je pri rosnih dvanajstih letih začela eksperimentirati s kozmetičnimi in galenskimi formulacijami. Zakaj? Lahko bi rekli mladostna radovednost, bila je namreč pod vplivom in navdihom svoje družine ter svežih lepotnih rutin mame in babice. Zaradi lastnih potreb in želja po samooskrbi ter ljubezni do vsega lepega se je Nazan hitro naučila samostojno in brez zunanje pomoči delati z različnimi delno biološkimi in probiotičnimi tehnologijami in sestavinami, pridobljenimi v visokih koncentracijah in le z naravnim načinom ohranjanja, kar njenemu delu vsekakor doda plast zapletenosti na zelo visoki in kompleksni ravni.

Danes, leta po radovednem raziskovanju in odkviranju strasti njene ustanoviteljice, je linija NAZAN SCHNAPP™ dobro znana po subtilnosti svojih cvetličnih dišav in barvitih formulah, ki jih s ponosom raziskuje in razvija sama Nazan Schnapp. Izdelki NAZAN SCHNAPP™, zasnovani in izdelani v lastnem proizvodnem obratu in laboratoriju v Švici, vas vabijo, da se mirne vesti prepustite in uživate v tej luksuzni negi kože. In čeprav se je leto 2022 morda šele dobro začelo, smo že bili priča pisanju novega poglavja v razvoju blagovne znamke NAZAN SCHNAPP™ – ravno v času valentinovega je znamka namreč izdala svojo najbolj ekskluzivno kolekcijo doslej, linijo SELF JUVENESCENT RUBY. Kako pa deluje? Hidrolizirani izvleček alge Ulva Lactuca pomaga zmanjšati znake staranja in zbledi starostne pege, medtem ko nizko in visoko molekularna hialuronska kislina skrbi za bolj polne ustnice ter kožo in globoko prodiranje. Eni ključnih gradnikov formule so tudi fitosteroli, ki pomagajo koži, da se povrhnjica obnovi iz globljih plasti kože. Tu je tudi riboza, naravni celični energizer, ki vodi do globalnega delovanja proti staranju s hitrimi kliničnimi rezultati. Za konec vam predstavljamo še učinke celic iz listov opuncije, ki se borijo proti fotostaranju na različnih ključnih ravneh, ščitijo celice DNK, delujejo antioksidativno, omejujejo proste radikale, pomagajo doseči enakomeren tonus ter zmanjšati gube, hkrati pa učvrstijo tudi obrambni mehanizem kože, omejujejo staranje zaradi UV-žarkov in prispevajo k zmanjšanju melaninskih madežev. Zadnja kolekcija pa poleg vseh naštetih koristi hkrati predstavlja enega večjih mejnikov, saj so jo odgovorni označili kot svojo prvo globalno dostopno ponudbo izdelkov proti staranju, ki združuje najsodobnejšo znanost z energijskimi koristmi rubinastega kamna. Linija se ponaša s štirimi referencami in je na voljo za ekskluzivno prednaročilo na www.nazanschnapp.com.