EDINSTVEN SPOMINEK S POTOVANJA

Za številne popotnike je One & Only zagotovilo za popoln pobeg. Obalna letovišča od Mehike do Maldivov nudijo vrst razvajanj, in četudi je obisk hotelov One & Only zaradi pandemije še vedno nekoliko zapleten, vselej premišljeni gostitelji ponujajo še en edinstven užitek, za katerega ni potreben potni list: zbirko starodobnih torbic znamke Louis Vuitton “One&Only Heritage Collection by Jay Ahr”, po naročilu vezenih za vsako destinacijo One & Only.

 

Družba, ki ji modi svet ni tuj, je v preteklosti že sodelovala z uveljavlenimi imenu, naprimer Christianom Louboutinom in Missonijem, po novem pa tudi z Jonathanom Rissom (Jay Ahr). Rissova blagovna znamka s sedežem v Parizu je specializirana za visoko vezenje in predstavlja “vročo robo” med zbiratelji z razkošnim okusom. Kot pravi Philippe Zuber, izvršni direktor  One & Only: »Moda je bistveni del življenja naših gostov. Sodelovanje z Jonathanom Rissom nam omogoča, da za svoje goste ustvarimo izdelke po meri, ki navdihujejo sanje o potovanjih. “

 

Te torbice One&Only Heritage Collection by Jay Ahr pa še zdaleč niso standardni hotelski spominek. Kolekcija je v celoti sestavljena iz vintage torb Louis Vuitton Keepalls (najbolj brezčasne torbe znamke), ki so bile oplemenitene z zapletenimi vezenimi vzorci, ti pa predstavljajo deset destinacij One & Only. Za vsako lokacijo obstajata dva različna modela, eden z državno zastavo, med tem ko drugi, bolj abstrakten, predstavlja narodno kulturo. A brez skrbi, če torbe ne morete osebno kupiti, lahko to storite preko e-naslova neoboutique@oneandonlyresorts.com. Za vas smo pripravili 5 najljubših kosov Jonathana Rissa, več pa v galeriji spodaj.