EDINSTVEN DIRKAŠKI SLOG

Eden od zvestih partnerjev legendarne dirke 1000 Miglia je postal tudi italijanski izdelovalec brezčasnih naglavnih dodatkov Borsalino, ki bo letos prvič ponosno sodeloval pri organizaciji dirke 1000 Miglia, ki bo potekala od 15. do 18. junija po slikoviti poti Brescia-Rim-Brescia.

Z več kot 400 tekmovalnimi klasičnimi avtomobili in njihovimi vozniki z vsega sveta, vsak trenutek najlepše dirke na svetu na svoj način interpretira nezgrešljiv slog in eleganco Borsalina, ki bo debitiral kot uradni partner 1000 Miglia v naslednjih treh izdajah. Kot polon skupni “par excellence” viziji lepote, potovanj in ikonične dediščine Borsalino zaznamuje začetek novega obdobja s številnimi vrhunskimi dodatki in dejavnostmi.

Borsalino X 1000 Miglia. Nova kolekcija klobukov in kap, posvečena legendarnemu mednarodnemu dogodku najvišjega nivoja:

Ročno tkani klobuk Panama Extrafine omejene serije, ustvarjen samo za tekmovalce, ponuja eleganten dvobarvni trak in ujemajoč se etui za shranjevanje. Vsak model je osebno personaliziran s številko avtomobila na traku. Za oboževalce in navdušence je Borsalino ustvaril dva specifična sloga, začenši z ikoničnim klobukom Panama Quito, ki vključuje personaliziran trak Borsalino X 1000 Miglia in zbirateljsko škatlo za klobuke. Za ljubitelje uličnega stila je na voljo dinamična bejzbolska kapa s kontrastnimi profili in vezenim našitkom ter nastavljivim paščom, pakirana v lastnem personaliziranem nahrbtniku. Kot pika na I se je Borsalino odločil, da bo dirko spremljal s svojim lastnim avtomobilom Talent, ki bo izmenjevala posebne goste Hiše iz sveta zabave, glasbe, filma in ustvarjanja vsebin.