DVIGNITE VAŠO LEPOTO

Mademoiselle Chanel si je zamislila negovalne proizvode kot proizvode »za slog življenja«, s katerimi si bo ženska lahko povrnila nadzor nad lastno lepoto. Aktivne, superaktivne, celo hiperaktivne … Polne življenja, želja in ambicij. Danes ženske želijo, da njihov videz odseva to, kar dejansko so. Želijo pokazati najboljši obraz pri vseh starostih. Namesto da zaradi časa trpijo, ga želijo izkoristiti, da razodenejo to, kar dejansko so in ponosno nosijo svojo lepoto.

 

Nova generacija nege LE LIFT lepo usklajuje ta samozavesten in obvladujoč pristop k življenju in minevanju časa. Ženske vabi, da ponovno v svoje roke vzamejo nadzor nad lastno lepoto, ne da bi bile primorane izbirati med naravnostjo, delovanjem in čutnostjo. Kot rešitev te subtilne enačbe krema za obraz in prilagojena krema za oči nudita nov pristop negovalne linije Chanel LE LIFT. Moč njune preobrazbe je v jedru linije LE LIFT. Sposobnost transformacije videza vaše kože, sposobnost transformacije znotraj sebe in odločno pokazati, kdo ste in sposobnost transformacije narave za ustvarjanje čiste in visoko učinkovite aktivne sestavine, ki je v popolni skladnosti s potrebami vaše kože. Samoumevna narava brez sklepanja kompromisov, ko gre za učinkovitost. Narava v vsej svoji moči. Novi negovalni proizvodi LE LIFT vsebujejo aktivno sestavino, ki se pridobiva iz rastline, ki jo gojijo v Franciji, alfalfa. Minerali, elementi v sledeh, vitamini, aminokisline … Ta rastlina krhkega videza dolguje svojo hranljivo bogastvo visoko razvitemu omrežju korenin, ki črpa hranila iz prsti in nahrani vsako sleherno celico. Botanični izvleček iz alfalfe, srž rastline, se pridobiva iz semen s pomočjo zelene kemije. Rastlina ima dvojno delovanje na vašo kožo. Z »nežno močjo« je botanični koncentrat alfalfe pravo protislovje. Ta aktivna učinkovina združuje učinkovitost in koristno delovanje na kožo. Kot retinol, referenčna molekula proti staranju, deluje na dveh stopnjah, tako na vrhnjico kot na usnjico. Delovanje v vrhnjici, kjer krepi proliferacijo celic v keratinocitih in spodbuja odebelitev vrhnjice. Krepi diferenciacijo v vrhnjici in utrdi kožno bariero. Delovanje v usnjici, kjer krepi obnovo in delovanje fibroblastov in spodbuja sintezo kolagena tipa 1. Kreme LE LIFT so na voljo v treh voljnih in gladkih teksturah, po meri narejenih v Raziskovalnih centrih za formulacijo znamke CHANEL.

 

Želite nežni dotik? LE LIFT Creme Fine razveseli z zračnim videzom in svežim, lahkotnim občutkom. Želite topljivo teksturo? LE LIFT Creme združuje mehkost in udobje. Želite nežnost? LE LIFT Creme Riche podari objemajoč občutek balzama. Dvignite tudi vaše očesno področje. Očesno področje je prvo, kjer se pokažejo znaki staranja in utrujenosti. Skozi leta se začnejo pojavljati gube in fine linije, podočnjaki in zabuhlost, kot tudi povešene veke. Kot ciljni odgovor za vse to pri znamki Chanel predstavljajo kremo za oči Creme Yeux v liniji LE LIFT. To je vse, kar potrebujete, sijoč pogled v očeh z gladkim in enakomernim očesnim področjem, brez gub, finih linij, podočnjakov in zabuhlosti. Zato se krema za oči LE LIFT Creme Yeux osredotoča na upad tonusa kože in osvežitev okoli oči, obenem pa zagotavlja udobje in enakomernost. Krema za oči, posebej formulirana za to ultra občutljivo področje, vsebuje botanične sestavine v najbolj učinkovitih koncentracijah, z visoko toleranco, ki ponosno mesto namenja sestavinam naravnega izvora. LE LIFT Creme Yeux vsebuje fitoaktivni kompleks, ki področje oči drenira in osveži. Fitosomi escina in izvlečki kvasa skupaj krepijo mikrocirkulacijo, blažijo podočnjake in zabuhlost ter tako razodenejo sijoče, sveže in spočite oči. Obogatena s čebeljim voskom in karitejevim maslom, nežna, topljiva tekstura kreme za oči LE LIFT Creme Yeux ovije očesno področje v udobno učvrščevalno tančico in kožo popolnoma pripravi na ličilo. Nežna formula brez parfuma je primerna za najbolj občutljivo kožo. V stiku s kožo se v hipu vpije, očesno področje izenači in napne z optičnimi pigmenti. Ritual, ki vas vsakodnevno spominja, kako pomembna je nega kože celega obraza in tudi predela okoli oči. Dvignite vašo lepoto!