DVE IKONI, EN CILJ

Porsche in švicarski proizvajalec luksuznih ur TAG Heuer sta sklenila strateško partnerstvo. V okviru celostnega in dolgoročnega zavezništva prestižna proizvajalca želita skupaj pristopiti k športnim tekmovanjem in razvoju produktov. Za začetek sta partnerja razkrila novo uro: TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph.

“Trdno prijateljstvo med našo znamko in znamko TAG Heuer obstaja že desetletja. Zelo me veseli, da bomo sedaj v okviru strateškega partnerstva skupaj naredili naslednji korak,” je dejal Detlev von Platen, direktor prodaje in marketinga v družbi Porsche AG. “Združujemo, kar imajo stranke pri obeh znamkah najraje: avtentično dediščino, vznemirljive športne dogodke, edinstvene izkušnje in izpolnitev sanj. Želimo ustvarjati čarobne trenutke za naše skupnosti in veseli smo, da bomo to sedaj počeli skupaj.”

“Seveda imata TAG Heuer in Porsche skupno zgodovino in skupne vrednote, predvsem pa imata skupno miselnost,” je povedal Frédéric Arnault, izvršni direktor TAG Heuer. “Tako kot Porsche smo tudi mi ves čas na lovu za novostmi in izboljša-vami, za ultimativnimi dosežki. S tem partnerstvom sta se TAG Heuer in Porsche po desetletjih srečanj končno uradno povezala. Ustvarjala bosta nova doživetja in pro-duk¬te za stranke in ljubitelje obeh znamk, ki z nami delijo vrednote in navdušenje.”