DUSTIN JOHNSON SE PODAJA V POSLOVNE VODE. NO, NA NEK NAČIN

LA Golf je objavil novico, da je prvi igralec sveta Dustin Johnson postal najnovejši partner podjetja. Johnson je postal tudi glavni delničar in se bo pridružil upravnemu odboru, poleg njega pa tam najdemo še prvaka U.S. Open Brysona DeChambeauja, televizijsko osebnost Amando Balionis, estradnico Kelley James, Williea Robertsona in izvršnega direktorja Marucci Sports Kurta Ainswortha.

Potem ko je več kot desetletje uporabljal iste palice, se je Johnson v želji po večji razdalji in natančnosti odločil za palice LA Golf. Samo v zadnjih nekaj mesecih se je več kot 20 vrhunskih igralcev Toura, vključno s šestimi prvaki glavnih tekmovanj, odločilo za uporabo palic LA Golf, ne smemo pa pozabiti niti množice, ki želi s podjetjem sodelovati pri personalizaciji le teh.

LA Golf je ustanovil izvršni direktor Reed Dickens, ki si je ustvaril sloves zaradi partnerstev z igralci kot so CEO podjetja Marucci Sports, ki izdeluje kije številka ena v svetu baseballa. Dickens se je že zgodaj povezal z Brysonom DeChambeaujem, ki je želel iz ničle zasnovati palico, ki bi ponujala hitrost žogice brez primere.

LA Golf je edini proizvajalec palic, pri katerem je vsaka zasnovana skupaj z igralci in izdelana v ZDA. Za razliko od palic za množični trg je LA Golf znan po majhnih in vrhunskih serijah, zato velja za enega bolj priljubljenih dobaviteljev zmogljivih in tehnološko naprednih palic. Edinstveni proizvodni proces in lastnosti LA Golf temeljijo na vpogledih v najboljše udarce na Touru in omogočajo vsakodnevnim golferjem močnejše zamahe, hkrati pa igralci zaradi tega dosegajo večjo natančnost.