DOSEZITE ZVEZDE S POPOLNIM DARILOM

Sledite sijaju zvezde repatice, zasijte in se pripravite na pravo praznovanje. Čas je, da ustvarite neprecenljive spomine, ki si jih boste zapomnili za vedno, saj je vsak trenutek, ki ga preživite s svojimi najdražjimi, darilo. Izpolnite želje svojih najdražjih z na videz neskončnim številom možnosti za iskanje popolnega darila.

Novi darilni seti francoske kozmetično parfumske znamke Lancôme so idealni za tiste, ki iščejo najbolj posebno darilo, in so popoln način za širjenje ljubezni in veselja, pa tudi za praznovanje tistih dragocenih trenutkov, ki jih preživimo skupaj. Neverjetno radodarno in lepo zapakirani, so ti seti kot ustvarjeni za popolno lepotno rutino in vsebujejo dekorativno kozmetiko, dišave ter najbolje prodajane izdelke za nego kože. Letošnji prazniki združujejo razkošje in trajnost. Praznični darilni seti v letu 2021 so na voljo v dragocenih darilnih škatlah, ki so 100-odstotno brez plastike, jih je mogoče reciklirati in so izdelane iz kartona, ki izvira iz gozdov, ki jih skrbno vzdržujejo. Predstavljajo vam njihove najljubše darilne sete Lancôme. Ustvarite spomine, ki se jih boste za vedno spominjali tudi z novo šminko Lancôme L’Absolu Rouge Drama Ink s formulo nove generacije za preprosto, intenzivno barvo povsem nove ravni. Nova formula, nova embalaža, novi odtenki, L’Absolu Rouge Drama Ink je nova mat izkušnja z dolgotrajnim polmat učinkom, ki se takoj zlije z ustnicami. Drzna, moderna, intenzivno pigmentirana in hkrati neverjetno lahkotna. Nova šminka L’Absolu Rouge Drama Ink uteleša prefinjeno eleganco in brezhiben videz v enem nanosu za dolgotrajne odlične rezultate, hkrati pa pusti prijeten občutek gole kože na ustnicah.

Teint Idole Ultra Wear je že več kot dvajset let znan kot najbolj zvest zaveznik žensk, ko govorimo o iskanju popolne polti, zaveznik, ki premaga izzive tudi najbolj stresnih dni. Omenjeni legendarni izdelek letos prihaja v obliki korektorja. Korektor Teint Idole Ultra Wear All Over postane navdih za ambiciozne junakinje, predstavlja najhitrejšo pot do popolne kože. Večnamenska formula tega izdelka, ki je veliko več kot korektor, prihaja z vgrajeno bazo in omogoča popolno prekrivnost v 24 urah ter brezhiben mat zaključek, ki se ne skriva v kožnih gubah in je lahek na koži. Pokriva, popravlja, poudarja in oblikuje. Obogaten z močnimi aktivnimi sestavinami za nego kože, korektor Teint Idole Ultra Wear All Over vsebuje ekstrakt semena moringe za takojšnji občutek udobja, ekstrakt lokvanja za zadržavanje vlage v koži ter ekstrakt vrtnice za pomiritev občutljive kože in rdečice. Julia Roberts, ki prinaša pridih čarobnosti za praznike v letu 2021, je glavna zvezda njihove praznične kampanje. Pripravite se na začetek najbolj srečne praznične sezone s francosko znamko Lancôme, ki vas vabi, da sledite pariškim ulicam s sijajem zvezde repatice ob Eifflovem stolpu v ozadju. Odkrijte čarobni trenutek zbiranja okoli te legendarne znamenitosti, ki je zdaj zavita v bleščečo svetlobo. Čas je, da zberemo družino in prijatelje ter proslavimo vsak trenutek, ki ga preživimo skupaj, kot najdragocenejše darilo.

P.S. Naredite svoje darilo edinstveno in nepozabno z brezplačno storitvijo zavijanja daril v trgovski verigi Müller.