DOPUST ALI LE VIKEND SPROSTITEV ZA TELO IN DUHA

Če kdaj razmišljate o popolnem odklopu ob koncu tedna in iskanju notranjega miru ter počitka v družbi izjemnih razgledov, najboljše infrastrukture, vrhunske hrane in strokovno usposobljenega, a izredno prijaznega osebja, se vam po novem ni treba ozirati prav daleč. Jadransko morje namreč ponuja vse, kar naj bi lokacija luksuznega letovišča potrebovala. Naravna lepota z neskončnimi razgledi je tu, sredozemsko podnebje, ki blagodejno vpliva na vaše počutje, tudi.

Manjka le še luksuzni resor … Oziroma je manjkal. Sedaj je tu One & Only Portonovi, luksuz, ki zavzema osrčje zaliva Boka, oziroma prva evropska lokacija verige One & Only, ene izmed najbolj cenjenih, očarljivih in glamuroznih svetovnih letovišč. Med zasnovo kompleksa oziroma letovišča je bil vsak vidik skrbno proučen, od čudovitih apartmajev in vil do vrhunskih restavracij in velneških storitev Chenot Espace, ki v združeni celoti ponujajo vrhunske pogoje za počitek, regeneracijo in užitek v sleherni sekundi vašega obiska.

Svoje mesto v osrčju kompleksa je seveda našel tudi ravno omenjeni nesporni vrhunec celostnega velnesa, osredotočenega na zdraviliški pristop, svetovno znani Chenot Espace, ki združuje kitajsko medicino in zahodno tehnologijo ter sprejema revolucionarni pristop k dobremu počutju z življenje spreminjajočimi programi za razstrupljanje in »tehnologijo naslednje generacije« na področju nege kože.

Ne glede na vaše želje boste v tem naprednem spa-centru, kjer je na prvem mestu gost, našli nekaj zase – bodisi če ste gost hotela, ali pa ste prišli le na kratko popoldansko razvajanje. Strokovno usposobljena ekipa velnes centra Chenot Espace verjame, da je vsako potovanje v svet dobrega počutja individualno, zaradi česar je v luči celostnega razmišljanja o počutju gostov vsak program prilagojen vašim potrebam. Privoščite si imerzivne terapije, ki vključujejo prilagojene in znanstveno podprte jedilnike in programe vadbe, pa tudi naslednjo generacijo nege kože in tehnologije na področju kozmetike, nege kože in dobrega počutja.

Če ste gost hotela za dlje časa, se lahko udeležite tudi enotedenskega programa razstrupljanja, namenjenega ponovnemu zagonu duha, telesa in uma – vse v mirnem in sproščenem okolju, obkroženem z izjemnimi naravnimi danostmi, ki blagodejno vplivajo na vaše počutje.


ONE&ONLY PORTONOVI
ČRNA GORA
+971 4 426 1099
reservations@oneandonlyportonovi.com

https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi