DOBRODOŠEL SPET DOMA. BENTLEY!

Bentley se je s šestimi prvenci na tednu avtomobilov v Montereyu 2021 izjemno uspešno vrnil na javne dogodke v ZDA. Štiridnevna razstava in predstavitev najnovejših modelov družbe in strategije Beyond100 je potekala v celoti v skladu s smernicami CDC, pri čemer so bili gostje in osebje Bentleyja ves čas varni. Vsi trije osupljivi portfelji Bentley Mullinerja – Classic, Coachbuilt in Collections – so se prvič zbrali skupaj z javno predstavitvijo nove hibridne serije Bentley z novima Flying Spur Hybrid in Bentayga Hybrid.

“Dom Bentley” v Montereyju je bil med dogodkom znova cilj več kot 2500 kupcev in ljubiteljev Bentleyja, 100 pa jih je na testnih vožnjah uživalo v dinamični vožnji z najnovejšimi pridobitvami znamke. “Dom” je vsak dan predstavljal drugo linijo Bentleyjev, podprto z ročno izdelanim zaslonom, ki opisuje strategijo podjetja Beyond100, devetletno pot Bentleyja, da postane vodilno svetovno podjetje na področju trajnostne luksuzne mobilnosti. Na zaslonu je bil v središču Continental GT3 Pikes Peak, ki ga poganja biogorivo, obdan z izborom trajnostnih materialov v razvoju in informacijami o poti znamke do popolne ogljične nevtralnosti.

Druga atrakcija je bil Bentleyjev “Unifying Spur” ter njegovo telo okrašeno z umetninami, ki jih je ustvaril oblikovalec Rich Morris, da bi izpostavil novo Bentleyjevo strategijo raznolikosti in vključevanja, ki slavi Bentleyjeve mreže sodelavcev in želi do leta 2025 povečati raznolikost na ravni upravljanja na 30 odstotkov.