DIGITALNA IZKUŠNJA TURNIRJA BMW INTERNATIONAL OPEN

BMW International Open bo leta 2021 bolj digitalen kot kdaj koli prej. Na spletnem mestu www.bmw-golfsport.com lahko tako ljubitelji golfa in športa bolj podrobno in zabavno spremljajo najprestižnejši profesionalni golf turnir v Nemčiji, ki poteka od 22. do 27. junija v Golfclub München Eichenried, v središču »Podatkovne izkušnje, ki jo poganja NTT DATA«, pa je kombinacija pretočnega predvajanja v živo in obsežne statistike, ki ponuja izjemno izkušnjo spremljanja v živo.

Strokovno analizo v živo bo vodil Florian Fritsch. Nekdanji igralec evropske turneje bo za mikrofon stopil v četrtek in petek od 12.30 do 18.00, ob koncu tedna pa od 13.30 do 18.00. Storitve, ki jih ponuja “Data Experience powered by NTT DATA”, pa kot rečeno presegajo le prenos, saj lahko ljubitelji golfa spremljajo lestvico najboljših pa tudi obvestila v živo, kar jim omogoča, da izberejo svoje najljubše profesionalce in sproti prejemajo zanimivosti o le teh. Zaokrožitev ponudbe je podrobna storitev točkovanja po jamicah, ki jo BMW Golfsport ponuja v sodelovanju z glavnim partnerjem NTT DATA.

Glas Floriana Fritscha bomo slišali tudi v ekskluzivnem podcastu BMW International Open, ki bo sneman vsak dan od srede do nedelje v sodelovanju z največjim nemškim golf podcastom “TEE TIME – Der Golf-Podcast” in ga lahko poslušate v obsežni medijski knjižnici. Vsakodnevna turnirska oddaja “Inside the ropes” z voditeljem Juleom Gölsdorfom, vznemirljivimi videoposnetki najboljših igralcev in turnirja ter številnimi drugimi uredniškimi priboljški zaokroža avdiovizualno izkušnjo.

Ekskluzivni turnirski podcast, dnevna turnirska revija in številni zanimivi videoposnetki so brezplačno na voljo v “Content Hub”, skupaj z vsemi drugimi aktivnostmi na spletnem mestu, več pa na KLIK.