DEŽELA GOLFA, KI SE STALNO IZPOPOLNJUJE

Renaissance Club, gostitelj Aberdeen Standard Investments Scottish Open v letih 2019, 2020 in 2021, z veseljem napoveduje sodelovanje s trikratnim zmagovalcem na glavnih turnirjih in trenutnim kapetanom evropske ekipe Ryderjevega pokala za leto 2021, Padraigom Harringtonom. Ta bo s klubom sodeloval kot “svetovalec”. V skladu s tem dogovorom se bo nekdanji prvak U.S. Open posvetoval s svetovno znanim arhitektom igrišč za golf Tomom Doakom.

“Že od začetka je bil cilj Renaissance Club postati gostitelj velikih prireditev, toda to je bilo že leta 2005 in najboljši igralci se še kar izboljšujejo!” se spominja Tom Doak. “Želimo si, da bi bil Renaissance resničen izziv in kdo je bolj primeren za pomoč pri tem kot Padraig Harrington? Super je, če imam varovalko za moje ideje, zato lahko izberemo tiste, ki bodo spremenile način, kako se igralci lotijo ​​jamic in ne zapravljamo denarja za spremembe, ki se nebi obrestovale. Zlasti mislim, da se bomo osredotočili na jamice par-5. Ni nam toliko mar za zmagovalni rezultat – vse je odvisno od vremena – vendar se želimo prepričati, da lahko tekmovalec izkoristi napako predhodnika.”

Padraig je dodal: “Navdušen sem, da sodelujem s Tomom na način, da mu posredujem tako svoje misli kot tudi zbiram povratne informacije številnih vrhunskih profesionalnih igralcev golfa, ki bodo sodelovali na Aberdeen Standard Investments Scottish Open. Oblikovanje igrišč za golf je moja posebna strast in veselim se sodelovanja s Tomom in The Renaissance Club. “