DEKLETA, POZOR!

Luminor Piccolo Due, prvi model Panerai, ustvarjen izrecno za ženske, je hitro vzhajajoča zvezda v vesolju Panerai, čeprav velja za eno najnovejših pridobitev. V skladu z duhom neutrudnega, premišljenega razvoja znamke, najnovejše izvedbe Piccolo Due ohranjajo svoj bistveni značaj, vendar zajemajo nove estetske razsežnosti, ki so namenjene povečanju privlačnosti elegantnega damskega časomera.

Dva nova izraza ascendentne ikone Piccolo Due, PAM01247 in PAM01248, razkrivata svojo lepoto v močno nasprotujočih si barvnih paletah, temnih in svetlih. Podpisno ohišje Luminor Due v velikosti 38 mm, vključno s patentirano varnostno ključavnico krone, je osnova za obe uri, pri tem pa globoka antracitna barva prevzema PAM01247, začenši s sendvično številčnico. Kot še en znak predanosti podrobnostim je bila časovnica brušena, z doseženim učinkom v obliki sončnih žarkov pa končna obdelava razkriva nepričakovane gradacije, videne, ko se svetloba premika po njeni površini. Barvna kontinuiteta sega vse do datumskega okna ob 3. uri, ki ga obdaja enak bogat in intenziven ton. Številke, indeksi in kazalci, napolnjeni z belim Super-LumiNova™, ki v temi sveti zeleno, zagotavlja visoko čitljivost, zlati zaključek kazalcev pa daje številčnici toplino. Spremljevalni pašček iz poliranega črnega aligatorjevega usnja dopolnjuje močno, enobarvno prezenco, ki jo ustvarja časomer.

Na drugi strani pa PAM01248 ponuja kontrastne barve v enakem formatu, saj se slonokoščena številčnica ujema z bež polnilom Super-LumiNova™ in zlatimi kazalci, ki povečajo njen sijaj. Polirani rdeči pašček iz aligatorjevega usnja obkroža zapestje z razkošno, ekstravagantno barvo, obe uri, vodoodporni do 30 metrov, pa se pohvalita s trapezoidnimi zaponkami iz poliranega jekla. Oba modela vključujeta še priznan sistem za hitro menjavo paščkov, ki odpravlja potrebo po uporabi orodij za njihovo menjavo. Ta priročen mehanizem omogoča večjo vsestranskost in personalizacijo vsake ure Panerai, hkrati pa prinaša svobodno izbiro različnih barv in materialov, ki dopolnjujejo vsak videz in dodatek.