DARILO ZA VSE, KI OBOŽUJEJO GOLF

Precision Pro Golf – tehnološko podjetje, ki je z inovativnimi in cenovno dostopnimi izdelki na novo definiralo trg daljinomerov za golf – napoveduje lansiranje NX10, prvega popolnoma prilagodljivega daljinomera v industriji.

NX10, najnovejši član priljubljene ponudbe daljinomerov podjetja, omogoča uporabnikom, da izbirajo med različnimi zamenljivimi dizajni, ki jih je mogoče nenehno mešati in združevati, kar omogoča igralcem golfa, da spremenijo videz svojega daljinomera, da odraža njihov lasten slog.

Enota je na voljo v osnovni beli barvi, vendar je mogoče naročiti dodatne možnosti oblikovanja, ki bodo na voljo skozi vse leto. Te posebne izdaje bodo vključevale zasnove nekaterih najbolj priljubljenih ustvarjalcev vsebin za golf, kot so No Laying Up, The Fried Egg, Random Golf Club in še več. Ker je daljnomer zasnovan tako, da je izjemno prijazen do uporabnika, je dizajn mogoče hitro in enostavno zamenjati.

Edinstvena zmožnost tako enostavnega prilagajanja NX10 je popolno darilo za poslovne dogodke, precision Pro Golf je že sklenil dogovore z več večjimi dogodki za uporabo NX10, vključno z Barracuda Championship’s ProAm.

NX10 sicer ponuja sodoben industrijski dizajn, ki zagotavlja izboljšano vzdržljivost, medtem ko še vedno ohranja svojo lahkotnost. Vključuje tudi garancijski načrt Precision Pro Golf in brezplačno storitev zamenjave baterije za celotno življenjsko dobo – ugodnost, ki še vedno postavla standard na področju daljnomerov.