DAN V ŽIVLJENJU VIRGILA ABLOHA

Virgil Ablohova predstavitev kolekcije Louis Vuitton jesen / zima 2021 je bila ena izmed najbolj dramatičnih doslej, zdaj pa smo dobili podrobnejši pogled v zakulisje, kako sta predstavitev in zbirka sploh nastali.

V videu z naslovom Monolog 6 Abloh in njegova ekipa prikažejo, kako delajo, ustvarjajo in razpravljajo o vsem, kar je sestavljalo zbirko “Ebonics / Snake Oil / The Black Box / Mirror, Mirror”. Posnetek se nahaja nekje vmes med notranjim monologom in “dnevom v življenju Virgila Abloha”, kamera pa ga spremlja po pisarni LV, ko uživa v globokih analogijah ter ureja posamezne kose. Posnetek nam hkrati zagotavlja besedilo, ki se pojavi kot Virgilov notranji monolog.

VIR: HYPEBEAST

Video je razdeljen na odseke, zares pa se začne po 2 minutah in 14 sekundah s “Cowboy Boots”. Gre za eno od zvezd te prihajajoče sezone, opazim pa lahko, da Ablohov notranji monolog srečuje resnične glasove in posnetke, ki opisujejo, kako bi lahko, če bi bil čevelj širši, ta “bolj škatlast”.

Video se nadaljuje in postaja bolj kampanja v stilu BTS, ki prikazuje, kako je bila zbirka FW21 narejena z uporabo številnih kreativcev, ki so se združili, da bi prilagodili vsak kos pod Ablohovo večno razvijajočo se vizijo.