CVETLICE, CVETLICE IN ŠE VEČ CVETLIC

Spontan in presenetljiv šopek z drznim a hkrati nežnim karakterjem. Cvetlice, cvetlice in še več cvetlic! Dišava Miss Dior Blooming Bouquet je takojšen užitek, deklaracija ljubezni do življenja, ki nas prevzame. Je čustvo, ki takoj objame naše čute in nas znova opomni, da ima Miss Dior dušo strastne ženske. Ob lansiranju dišave leta 1947, je Christian Dior sanjal o tem, da predstavi dišavo, ki bo popolno nasprotje sivini in želja po veselju, ki so jo ženske po teh težkih časih potrebovale. Vse od takrat je dišava Miss Dior ostala takšna kot je in ostaja ključ pri projektu lepote in sreče. Blooming Bouquet predstavlja cvetlice in nam jih ponuja kot živahen vir renesanse. Dišava slavi sijaj, kipi od živahnosti, ki je njen podpis. Naročje divjih cvetlic v barvah živahne roza, nežne vijolične in azurno modre.

Raznobarvni šopek v barvah svobode. Nasmeh sijoče igralke Natalie Portman, ujet v novih podobah obsijanih s sončnimi žarki in obdanih s sapico svežine. Z razprtimi rokami in odločnim pogledom je samozavestna in sijoča, obdana z ozadjem modrega neba. Miss Dior nam predstavi prelepo resnico,  ljubezen je šopek. Ljubezen je v zraku.Kaj če bi bila ljubezen kot Miss Dior Blooming Bouquet? Trenutek, ko se čas ustavi, ko se vsi akordi pojavijo in se prepletajo ter razkrivajo tisto kar je očitno. Dišava je popolni prikaz ljubezni na prvi pogled, razburljiva, poveča utrip srca in je zgodba, ki traja večno. Miss Dior Blooming Bouquet pove vse to, v dišavi kontrastov, kjer je uvod tako živahen in odločen kot je ljubezen na prvi pogled, dotik sočne in rahlo grenke bleščeče bergamotke. Bleščeč uvod kot šarmanten nasmeh in usoden kot ljubezen. Nato je čas za odkrivanje in za občutenje, ki se razkrije z noto damaščanske vrtnice, sofisticirana in večplastna, kot strastna ljubezen. V vsej svoji lepoti se prikazuje po eni strani v sladkobi žametnih cvetov in po drugi strani v razkošnih lahkotnih sadnih poudarkih. Združena z zapeljivo in bohotno potoniko, ki je zapeljiva in hkrati sveža, povzdignjena s skoraj nezaznavnim dotikom pačulija. Skoraj nezaznaven, a še kako pomemben, pačuli doda svojo osebnost in obsije cvetlice, ki kraljujejo v dišavnem šopku. Sijoče osrčje, ki prikazuje trenutek veselja ob ljubezni, ko vse za trenutek obstane, nas prevzame in boža naše čute.

Na koncu se ljubezen ugnezdi v lahkotni tančici nežnih mošusov. Eleganten dotik, ki ovije z lepoto dišave, ki traja in traja. Ob novi ediciji dišave lahko govorimo o še bolj prestižni steklenički Miss Dior Blooming Bouquet kot kadarkoli dosedaj. Tanjše, prosojno steklo, ki razkriva vabljiv rožnat dišavni sok in okras pletene modne pentlje, ki smo jo spoznali z dišavo Miss Dior Eau de Parfum. Nekaj centimetrov absolutnega mojstrstva žakardnega traku ustvarjenega v skrivnostnih ateljejih Maison Faure, francoskih mojstrov izdelovanja trakov od leta 1864 v regiji Saint-Etienne. Vsak centimeter te dragocene pentlje, pletene s 368 nitmi, ima kar 12000 križanj niti in je narejen na tradicionalnih statvah. Pentlja, ki hkrati prikazuje dišavno paleto Miss Dior cvetlic. Pastelno, pointilistično mojstrstvo, ki popolnoma sovpada z modnim emblemom imena dišave Miss Dior, ki je tokrat prosojen in iskriv, kot je dišava sama. Ljubezen je šopek z emocijami, ki cvetijo v podobi. Modro nebo. Prelepe cvetlice katerih barve predstavljajo eksplozijo odtenkov. Pogled Natalie Portman uperjen v naše oči in nas v hipu prepriča. Ljubezen je šopek. Sijoča zvezda, ki bolj kot kadarkoli do sedaj uteleša dušo samozavestne in igrive Miss Dior, ki ljubi življenje.

Natalie Portman kot ponosna naslednica Catherine Dior, ljubljene sestre Christana Diorja, ki je bila navdih za to ikonično dišavo in gojiteljica vrtnice iz Grasse-a, prikazuje vrednote in edinstvenost te dišave. Pogum in svoboda, ljubezen in mladost, so vrednote, ki si jih je Christian Dior želel združiti v svoji prvi dišavi, ki bo pregnala sivino težkega obdobja. Oglas režiran in fotografiran s strani Camille Akrans, prikazuje Natalie Portman v vsej svoji lepoti, ki vzame dih. V vsej svoji moči in ljubezni do življenja, ko si bodisi zavezuje Millefiori modni svileni trak okoli zapestja, ali drži ob sebi šopek barvitega cvetja. Klic življenja in popolna izjava ljubezni.