ČUSTVENO PRAZNOVANJE VSAKEGA DNE

Coco Mademoiselle, večno relevantna ikona, zasnovana za uporniške ljudi z občutkom za eleganco, je skozi leta trdega dela in premikanja mejnikov ustvarila nov trend zapeljevanja. Ta povsem edinstvena in v pravem pomenu besede unikatna dišavna pot je na voljo v različnih interpretacijah, ki se jim ni mogoče upreti, vsaka pa svojo uporabnico prepusti trenutku dišečega užitka. Za vsak dan in za najbolj izjemne trenutke.

Nežni cvetovi nove zapeljive vonjave Coco Mademoiselle L’Extrait se elegantno medsebojno dopolnjujejo v svetleči čutnosti, obogateni z dragocenim pridihom perunike Pallida. Če bi iskali pridevnike za opisovanje občutkov, ki jih doživljamo ob stiku z dišavo, lahko rečemo, da je izkušnja čutna in bujna. Jantar par excellence, če smo kratki, medtem ko celotna mešanica uteleša parfumsko znanje in izkušnje Chanela v koncentraciji izjemnega bogastva. Naslednja v vrsti, parfumska voda Coco Mademoiselle, razkriva dišeč karakter drzne, svobodne ženske. Dvojna interakcija te dišave je sestavljena iz svežih citrusov in čutnosti žlahtnega pačulija, medtem ko je sijoča esenca pomaranče živahna in iskriva. V nadaljevanju jasna in takoj prepoznavna srčna nota v okolico sprošča akorde jasmina in vrtnice, v ozadju pa drzni pridihi pačulija in vetiverja poudarjajo to dišavno kompozicijo, ki je z leti postala podpis. Takrat nepričakovano, zdaj pa nepogrešljivo. Za še večjo privlačnost različice L’eau De Parfum Intense je esenca pačulija v večjem deležu združena z absolutom tonke in vanilje z Madagaskarja, s pomočjo katerih se razvije vsa moč Coco Mademoiselle. In ravno iz te napetosti, ki jo ustvarjata svežina citrusov in energija pačulija, izvira zasvojljivost.

Coco Mademoiselle L’Eau Privée združuje sijaj pomaranče z mehkobo cvetnega akorda absoluta jasmina in cvetnih listov vrtnice, ki jih božajo note belega mošusa. Klasično, a zapeljivo. Predzadnji član družine, Coco Mademoiselle Fresh Hair Mist, z vsakim gibom izžareva prepoznaven vonj ultimativne prefinjenosti in uporabnici daje nežen, eteričen vtis. Za konec nismo pozabili niti na olje za telo Coco Mademoiselle, ki ovije kožo s svojo fino in svilnato teksturo ter jo pusti nežno dišečo in slastno svilnato. To vlažilno olje je bilo razvito v novi, še bolj čutni formuli, zaradi katere se razprši po telesu in okrepi čutno dišavno sled Coco Mademoiselle.

Še bolj intenzivno, še bolj zapeljivo!