ČUSTVENA DIŠAVA ZA URBANE PUSTOLOVCE

Najnovejša dišava Bentley Fragrances, drzen in eksotičen, a vendar kremast in cvetličen vonj za moške, je izdelana za tiste z nezlomljivim duhom. Bentley Momentum Unbreakable združuje nove, visokotehnološke sestavine s starodavno parfumerijsko tradicijo in ustvarja novo neverjetno dišavo. Razlike v barvi, vzorcu in teksturi na s kamnom obdanih steklenicah zagotavljajo, da dve steklenički ne bosta nikoli enaki – tako kot kamnite prevleke, ki so na voljo kot posebna možnost v Bentleyjevih avtomobilih.

Spritz Bentley Momentum Unbreakable je kot korak v izjemno – vonj za današnje pustolovce. Urbana dišava je zasnovana na vrhunski trajnostni naravni sestavini Dreamwood ™, ki reproducira dimljen, kremast vonj sandalovine. Starodavne parfumerijske tehnike, uporabljene na visokotehnoloških sodobnih materialih, potegnejo najboljše iz visokokakovostnih naravnih sestavin, ki ustrezajo istim brezkompromisnim standardom kot avtomobili Bentley.

Unbreakable je toplejša interpretacija linije Momentum, ki izraža vse vznemirljive vidike sodobnega urbanega pustolovca. Ko se dišava odpre, listi vijolice dodajo vodni pridih peneči mandarinski sfumi. Najboljše mandarinsko olje na svetu doda zeleno, cvetno in aromatično avro. Čist utrip sivke, ki se ujema s svežo meto, rožnato pelargonijo, zmehča praškasti iris.

Dišava, ki sta jo zasnovala mojstrska parfumerja Fabrice Pellegrin in Ane Ayo, je resnično inovativna v svoji strukturi, hkrati pa prvič predstavlja Dreamwood ™ v dišavi Bentley. Naravna sestavina, pridobljena z ogljično nevtralno biotehnologijo, se v 100% kot trajnostna alternativa z enakim vonjem uporablja namesto sandalovine Mysore, ki je danes v Indiji zaščitena vrsta.

Več informacij in nakup: KLIK.

Temni žametni pačuli – eden najljubših materialov parfumerjev – utrjuje lesni pridih kremaste, čutne note sandalovine. Njegovo zadimljenost poudarjata haitijski vetiver in papirus, ki dolgotrajno sled vonja ovijeta v auro skrivnosti …