ČUDOVITA POSVETLITEV

»Luminosity bi lahko imenovali različico za nego kože, ki sama sebi daje dotik. To linijo izdelkov sem zasnovala kot koncentrat švicarske narave, ki bi znova odkril sijaj kože, hkrati pa se popolnoma zlil z Valmontovim značilnim tehničnim znanjem. Ustvarila sem ga z mislijo na specifično občinstvo, novo generacijo žensk, ki usklajuje svojo strast do tehnologij, s katerimi so odraščale, in s svojo globoko zakoreninjeno željo po naravi. Mlada ženska v popolni harmoniji s svojim okoljem in s seboj. Za razliko od prejšnjih generacij se noče skrivati za plastmi ličil. Zaveda se, da njena koža brez umetnosti zahteva brezhiben pristop k lepotni negi in je v svoji podobi zgradila rutino. Minimalistično, a učinkovito in seveda bogato s čutnimi užitki! S štirimi izdelki Luminosity, s štirimi nebeškimi teksturami vsem tem ženskam predstavljam darilo prestižne kože, brez filtrov!” – Sophie Vann Guillon, CEO hiše Valmont

»Videti je odlično, pozitivno žari!« ali »Videti je utrujena, mora biti nekaj narobe …« Delček sekunde je dovolj, da ustvarite vtis. Polt je veliko več kot samo platno našega obraza, saj odraža naše zdravje in raven energije. Ko živite kilometer na minuto, hitite med poslovnimi sestanki, intenzivnim družinskim življenjem in nočnimi zabavami, koža potrebuje pomoč, da ostane sveža. Pravilna rutina postane nujna, nadoknadi nemiren življenjski slog in občasen spodrsljaj v vaši vsakodnevni negi. Luminosity je preprosta linija izdelkov, enostavna za uporabo in moderna za svetlo, bleščečo polt. Ti čudežni tretmaji gladijo kožo kot še nikoli doslej in povečajo razpršitev svetlobe za bleščeč sijaj. Lepotni koncentrati z zračnim, osvežujočim občutkom, formule Luminosity vsebujejo najboljše v alpski naravi, kar lahko ponudi Švica. Linija izdelkov vključuje štiri teksture, ki pozitivno vplivajo na odvisnost, LumiPeel, bogat piling fluid, LumiMask kremasta maska za obnavljanje kože, LumiSence serumska voda za čiščenje por z bliskovito penetracijo in LumiCream, sublimacijsko kremo za zaključek. Imeli boste občutek, kot da ste si nadeli drugo kožo.

Swiss Phyto-Complex kot šopek sijaja! Najboljše v švicarski alpski naravi, švicarski fitokompleks je sestavljen iz sedmih rastlin, ki rastejo na različnih nadmorskih višinah, zeleno darilo, ki zagotavlja fenomenalno moč. Popolnoma ohranjene parcele v razponu od 800 do 1500 metrov, svež gorski zrak in neokrnjena ledeniška voda ponujajo idealne pogoje za razvoj teh rastlin in razvoj velikih količin aktivnih sestavin. Vse je organizirano tako, da ta živi herbarij koži zagotovi svoj polni potencial za sijaj. Od ekoloških in trajnostnih kmetijskih praks do mukotrpnega ročnega spravila, da ne omenjamo občutljive ekstrakcije z organskimi topili, je švicarski fitokompleks pravi izbruh sijaja. Melissa, Pepermint, Achillea millefolium, Alchemilla, Veronica officinalis, Mallow, Primrose. Vsaka od teh sedmih rastlin je v farmacevtski znanosti dobro znana po svojih blagodejnih učinkih na kožo. Združeni v koktajlu dokazano odpravljajo nepopolnosti in poenotijo polt.

Skrivnost prednic brezmadežne polti, japonskih žensk, je bila bela murva cenjena že od antike zaradi svoje neprimerljive učinkovitosti. Za Luminosity sta bili izbrani dve vrsti izvlečkov bele murve. Izvleček tradicionalno gojenih korenin na osnovi zemlje napolni polt z novo odkrito čistostjo, medtem ko izvleček aeroponsko pridelanih korenin ponuja še večjo moč in višjo koncentracijo želenih aktivnih sestavin. Če navedemo samo en primer, te suspendirane korenine vsebujejo 2000 odstotkov več flavonoidov. Ta izjemno bogat izvleček gladi kožo in ji omogoča popolno odbijanje svetlobe. Kaj je aeroponika? Rastline visijo meter nad zemljo, s koreninami potopljenimi v plast tal. Fina meglica jim prinese potrebna hranila, skupaj z elicitorji, spojinami, ki jih proizvajajo napadalci in ki služijo za spodbujanje obrambe rastlin, podobno kot mehanizem za cepivo. S tem načinom gojenja izločajo do 1000-krat več redkih molekul.