COTE D’AZUR

Azurna obala pripada Provansi, a je hkrati tako zelo drugačna. Kot Francija pod soncem. Šik, prefinjena, a bujna in živahna. Azurna obala, neskončni blues vse od Antiba do St Tropeza na zahodu in Monaka na vzhodu. Mitski kraji, čarobni trenutki in čutna blaženost. Očarljivo!

Veronique Gabai se je rodila na Azurni obali, v Antibu, v ribiški vasici, ki so jo odkrivali Scott Fitzgerald in njegovi ameriški prijatelji, ter je postala meka za vsemogoče umetnike številnih izvorov. Močne in ustvarjalne misli je navdihnila čista lepota kraja. Mesto je bilo nato prepojeno s kulturnim ozadjem številnih ljudi. In pritegnil je tudi vsak val bogatejših popotnikov v iskanju trenutka blaženega veselja, vznemirjenja družbenega priznanja in življenjskih spominov. To je njena Azurna obala. To je obljuba njene znamke. Prinaša lepoto, ki očara čute in dvigne dušo ter doda vsakemu trenutku veselje in pomen. Povabiti vse, da se vsi počutijo nenadoma bolj sproščeni, elegantni, samozavestni in srečni. Kot nasmeh, ki sije iz srca. Objem sonca za vaša čutila in za vašo dušo. Navdihnjeno s strani Francije, Azurne obale. Z energijo Amerike in New Yorka. Usidrano v naravi, glamurju, kulturi. Elegantno, kreativno in veselo. Njena linija je čarobna igra modre, najdena na jugu Francije, v nasprotju s črno-belo in umirjena z bledo francosko sivino. Sonce je njen simbol, vir življenja, obljuba veselja, svetilnik razsvetljenja, pečat razkošja. Pozlačeno sonce za začetek, navdih na križišču Vallauris v 40., baročne cerkve starih mest Antiba in Nice ter minimalistični art dekojevski slog iz zlate dobe Azurne obale. Tradicionalna, francoska, elegantno razkošna, brezčasna izjava, ki jo navdihuje zlata doba Azurne obale in prav tako je steklenička okrašena z zlatom kot pravi dragulj. Čudovito sijoče steklo, polirana kovina, mrežasta kovina, igra v teksturah za užitek na dotik.

Dotik, ki ga začutimo na vsakem izdelku in dodatku, kot podpis celostne linije. Njena linija govori o poudarkih, ki ustvarjajo svojstven podpis, definirajo slog in izražajo njeno osebnost. Izdelki bodo zagotovili nekaj najboljšega, kar je na voljo v svetu dišav, dekoracije in modnih dodatkov. Izdelki so namreč skrbno in detajlno lepo izdelani do popolnosti. A vsak kos je mogoče personalizirati in prilagoditi. Tako ga lahko imate prav takšnega, kot si ga želite. Stil postavlja Veronique pred modnost. Osebnost pred popolnost. Z njeno linijo si želi, da se boste lahko malo poigrale, zabavale in bile predvsem svojstvene. Zato je tudi izdelala vse tako, da ste lahko takšne, kot ste. Dišave s podpisom, prilagojene lastnemu razpoloženju in osebnosti. Dišave za brizganje iz čudovite ikonične stekleničke, lahko pa jo imate tudi nenehno ves dan ob sebi strnjene v dragulju, ki je nenehno blizu vaše kože. To je torej vaš novi lepotilni izdelek, dodan običajni rutini, ki vsak trenutek prinaša zlato podobo Azurne obale. Kot da bi lahko pobegnili v očarljivem dnevu na plažo. Kot bi vas poljubila popolnost sonca.

Več informacij lahko najdete v Parfumeriji Lana v Zagrebu ali na KLIK.