CHANELOVE NOČI

Kako pomembne so naše oči, toliko bolj v dnevih in večerih morda nočeh pomladnega prebujenja, ko z izbranimi barvami lahko izpostavimo naše prednosti obraza ali pa detajlno usklajen styling pade še bolj v oči vsem s katerimi se srečamo. Barvni preblisk in intenzivne črne trepalnice poudarijo in izboljšajo videz zadimljenih oči, ustvarjen s paleto kovinskih in zlato obarvanih odtenkov za očarljiv učinek chiaroscuro. Kot izjemno očarljivi pogled.

Odkrijte ga s paleto Les 4 Ombres Éclat de Nuit v omejeni izdaji s kovinskimi in zlatimi odtenki ter maskaro Le Volume De Chanel, s katero so trepalnice videti polnejše, bolj napete in gostejše. Poudarite in povečajte vaše oči. S senčilom Smoky Black ustvarite izpostavljene oči, na sredini pa dodajte svetlobo z odtenkom Antique Beige. Z vodoodpornim črtalom za oči Stylo Yeux Waterproof v odtenku Noir Intense ob zgornji liniji trepalnic izdatno definirajte oči. Pogled polepšajte z nanosom Stylo Yeux Waterproof Beige Lumière na vodno linijo.

Oči poudarite z La Base Mascara in nato z Le Volume De Chanel. Osvetlite dolgo ali nepozabno noč. Odkrijte vaš izjemen videz s celotno kolekcijo izdelkov Les Nuits De Chanel. La Base Mascara poudari oči. Maskara Le Volume De Chanel poveča volumen, naviha in prekrije trepalnice v globokem, intenzivnem odtenku črne barve.

Izberite Stylo Yeux Waterproof v omejeni izdaji Beige Lumière in Brun Platine. Kolekcija vsebuje tudi Les 4 Ombres Éclat de Nuit v omejeni izdaji. Za nepozabne poglede in ujetost iskric pomladnih noči.