CHANEL, PHARELL WILLIAMS IN ŽENSKE, KI VODIJO

Pharrellova pobuda Black Ambition in Chanel sta se uradno povezala in začela dvodelni mentorski program za temnopolte podjetnike.

V najavnem videoposnetku je Pharrell najprej razkril, da bo v programu sodelovala skupina z nazivom “Women Who Lead” s Tracee Ellis Ross, soustanoviteljico Medley Edith Cooper, izvršno direktorico in soustanoviteljico Good American Emmo Grede ter soustanoviteljico in partnerico v Imaginary Ventures Natalie Massenet, ki bo vodstvo in vodenje raziskovala skozi ženski objektiv. “Pomembno je, da gostimo prepoznavne obraze in obraze, ki predstavljajo blagovne znamke, ki jih gradijo,” je Williams dejal za Vanity Fair.

Drugi del partnerstva predstavlja “celovit mentorski program”, niz interaktivnih mentorskih delavnic, ki bodo na voljo finalistom natečaja Black Ambition. Ta izbrana skupina ljudi bo imela “neprimerljiv dostop do vodstvene strukture znamke Chanel, pa tudi mreže strokovnjakov blagovne znamke, ki jih bo naučila bistvenega znanja veščin gradnje blagovnih znamk za poslovanje 21. stoletja”.

»Izredno sem počaščen nad Chanelovo podporo pobudi Black Ambition. Mentorstvo je temelj poslanstva Black Ambition in je ključnega pomena za uspeh naslednje generacije temnopoltih podjetnikov, «je dodal Pharrell.