ČASOMER IN SAGA, KI STA “VEČJA OD ŽIVLJENJA”

Jacob & Co. je razkril prvi pogled na uro omejene izdaje, ki jo znamka ustvarja za obeležitev novega dela filmske franšize Fast & Furious. Tako kot vrhunska filmska saga, bo tudi Jacob & Co. Fast & Furious Twin Turbo temeljil na družini znamke Twin Turbo Furious, “večji od življenja”.

Številčnica ure upodoblja prvo dirko izvirnega filma iz leta 2001, na skici pa najdemo dekle s karirastimi zastavami, za njo pa sta pripravljena dva super avtomobila – en ameriški in en uvožen. Med dvojnim, troosnim turbiljonom ure najdemo še indikator rezerve moči v slogu merilnika goriva. Če to ne bi bilo dovolj, ima Twin Turbo tudi enopotisni kronograf s potisnikom za zagon, zaustavitev in ponastavitev kronografa.

Podobno kot Ludacris je tudi Fast & Furious Twin Turbo prežet s glasbo, saj se ponaša z redko slišanim decimalnim minutnim repetitorjem, ki naznanja ure, desetine minut in minute v različnih tonih. Ročno navijajoč se mehanizem JCFM05 ure vsebuje 832 posameznih komponent, ki so nameščene v kovanem karbonskem ohišju velikosti 57 mm x 52 mm, ki je sestavljeno iz 88 delov.

Ura, omejena na devet kosov, kar označuje najnovejši deveti del sage F&F, bo od 25. junija po ceni 580.000 USD na voljo pri Jacob & Co oziroma na KLIK.