CARTIER, BOŽIČ IN TOPEL DOM

Iščete načine za popestritev doma pred praznovanjem ob koncu leta? Morda poslovno darilo ali presenečenje za svoje najbližje ali le luksuzen kos, ki bo vašo dnevno sobo plemenitil skozi celo leto? Skrbi so odveč, saj je Cartier svoji zbirki Diabolo de Cartier dodal nove dodatke za dom, vključno s skledami, skodelicami in pladnji za odlaganje malenkosti iz limoškega porcelana. Ravno v času praznikov!

Barvita in igriva kolekcija Diabolo letos izpostavlja nekatere ikone hiše, na primer postreščka, značilno rdečo škatlo in panterja, vse v miniaturnih razmerjih. Ne glede na to, ali želite svojemu domačemu dekorju dodati piko na i ali želite idejo za darilo, ki bo navdušilo vsakega obdarovanca, je vredno razmisliti o teh čudovitih in funkcionalnih kosih. No, začnimo. Komplet treh pladnjev za drobnarije Diabolo bo zagotovo vnesel barvito dozo veselja v vsak prostor. 8 cm kvadratni porcelanasti pladnji s podstavki iz kozjega semiša so na voljo v mešanici rdeče, modre in zelene barve, medtem ko komplet krasijo ilustracije hišnih ikon. Set pooseblja očarljiv način za shranjevanje dodatkov, pisarniškega materiala ali drugih majhnih predmetov, ki so se do sedaj valjale po pultu in žepih. Za igrivo podobo mize si lahko v nadaljevanju omislite očarljiv komplet treh skled Diabolo – ne zgodi se pogosto, da gostje »zijajo« v sklede, vendar pričakujte, da bodo te osupljive kreacije poskrbele tudi za to.

Eleganten set posode, ki bolj sledi umetnosti kot funkciji, vključuje tri sklede, ki jih je mogoče zložiti kot babuško. Vsaka je oblikovana s plitkim robom, zaključenim s pridihom zlata, kar še dodatno pritegne poglede na že tako odlično pripravljeno hrano. Najmanjši (9 cm x 4 cm x 3,5 cm) ponuja zeleno zunanjost z notranjostjo z motivom panterja, srednji (11,7 cm x 5 cm x 3,45 cm) navdušuje z modro zunanjostjo in motivom zvončka, nazadnje pa je tu še velika izvedba (13,6 cm x 6,3 cm x 4,1 cm) z rdečo zunanjost in mešanico motivov, vključno s panterjem, ikonično rdečo škatlo in pikapolonico. No, če se pripravljate na več zabave, razmislite o ujemajočih se skodelicah za dodaten pridih razkošja. Komplet štirih kozarcev Diabolo v kalejdoskopu odtenkov draguljev bo vaše pijače dvignil na novo raven. Modri, rdeči, zeleni in zlati kelihi, ki merijo 6,5 cm x 5,5 cm, zagotavljajo sijajno praznovanje, ki je pred nami.