ČAROBNE USTNICE TUDI PONOČI!

Noč. Tisti čarobni čas, ko se mesto razsvetli in zaživi ob zvoku podplatov, ki se premikajo po tlakovanih poteh. Rouge Allure Velvet je v središču večernega razburjenja in določa tempo za noč brez meja. Osemurna parada osmih barv. Osem odtenkov, ki razbijajo dnevne konvencije in krasijo ustnice z odtenki, ustvarjenimi za nočne sove. Z Rouge Allure Velvet je vsak klik ritem, vsak odtenek pa izjava edinstvenega sloga.

00:00 – 01:00
Ura odbija polnoč. Rouge Allure Velvet se razkrije v ekskluzivnem belem ohišju, obrobljenem s črno barvo. Ustnice so odete v sivorjavo ali energično opečnato oranžno barvo. Vzdušje je naelektreno. Čar nepozabne noči se skriva v njihovih pigmentih.
00:00 – SIENNA RED
01:00 – BRICK ORANGE

02:00 – 03:00
Zabava je v polnem razmahu in doseže vrhunec intenzivnosti. Eksplozija živahnih odtenkov v oranžno rdeči in živahni fuksiji preplavi ustnice in zajame bujno energijo praznovanja brez meja.
02:00 – ORANŽNO RDEČA
03:00 – POŽIVLJAJOČA FUKSIJA

04:00 – 05:00
Noč se nadaljuje in z njo zabava. Barve se zatemnijo v intimnem objemu, poltoni razkrivajo čarobnost trenutka, v katerem prihajajo drzne barve. Očarljive ustnice krasita topla rjava in prijetna, sijoča vijolična barva z mat zaključkom.
04:00 – TOPLA RJAVA BARVA
05:00 – VIJOLIČNA BARVA

06:00 – 07:00
Ko se na obzorju prikaže zora, se Rouge Allure Velvet preobrazi v lahkotne hladne tone obarvanega rožnatega lesa in sveže rožnate barve. Dan se prebuja in mesto se prebuja z njim. Začne se zapeljiv nov dan, ki se razteza pred nami v prvih sončnih žarkih.
06:00 – OBARVAN PALISANDER
07:00 – SVEŽA ROŽNATA BARVA