ČAR GARDSKEGA JEZERA

Tako kot polaroidi, ki ujamejo nepozabne trenutke v življenju z brezčasnim šarmom, tudi novi kolekciji CHERVO® navdihujeta strast do življenja – joie de vivre – in veselje do golfa.

In leto 2022 je posvečeno čarobnem vzdušju »Riviere dei Limoni« s pogledom na Gardsko jezero. Tu, kjer se je rodila italijanska znamka za šport in življenjski slog, lahko takoj začutite vse, kar navdihuje kolekcije, od bogatih barv, spokojnosti in veselja do strasti do golfa in brezčasne elegance. To je najbolj bistvena esenca znamke CHERVO®. Visoko zmogljive tehnične tkanine so združene z glamuroznimi silhuetami, ki namigujejo na devetdeseta in dosegajo popolno ravnovesje med italijanskim slogom in izjemno funkcionalnostjo. Čarovnija je v prepletu težnje po popolnosti. V veselju do golfa. V veselju biti eleganten. Kombinacija udobja in tehnologije ter klasičnega, brezčasnega pridiha za interpretacijo modnih trendov skrbi, da so kolekcije CHERVO® izjemne in uspešne že natanko 40 let.

Že štiri desetletja vedno izžarevajo neokrnjeno vedrino, sproščeno samozavest in športni šarm. So preproste, udobne in lepe. In v letu 2022 se ni nič spremenilo.