BRILJANTNA FUZIJA VEČIH SVETOV

Kaj je boljši način za klicanje spomladi kot s svetlečimi, skoraj bleščečimi dragimi kamni? Skladno s prvim cvetenjem, Bucherer Fine Jewellery zdaj svoje najbolj ikonične kose nakita uprizarja v briljantnih “Odtenkih pomladi” in se v svoji novi kampanji poigrava z sijajem barvnih dragih kamnov, zaradi katerih zbledi celo pomladno cvetje.

Z “Shades of Spring” vas Bucherer Fine Jewellery vabi v živahen in čudovit svet barvnih dragih kamnov. Osvežujoče barvne kombinacije ne prebudijo le občutkov pomladi, ampak tudi izbirajo ton, s katerim bomo začeli dan. Svetli odtenki, kot so rumena, roza ali zelena, se pridružijo trendni barvi Very Peri. Naj najanovejše kose nosite kot lovilca pogledov ali v trendovskem barvnem bloku z vsestranskimi kreacijami Variato. Mešanica pastelnih odtenkov zagotavlja bolj subtilen videz, na primer pri zlaganju kosov nakita Peekaboo z različnimi zlatimi zlitinami, rezi in barvnimi kamni. Pomladne vibracije širijo tudi mehki odtenki Pastella.

Pastel – pastelni odtenki v svoji najlepši obliki

Linija Pastelo slavi lepoto narave. Medtem ko redki pastelno modri safirji spominjajo na jasno spomladansko nebo, skrbno izbrani safirji v barvah nežnega cvetličnega travnika ustvarjajo igrive kontraste. Dve ogrlici navdihujeta v obeh barvnih različicah linije: pisani safirji v ohišju iz rožnatega zlata nežno poudarijo prvo porjavelost, svetleči modri odtenki nove ogrlice v ohišju iz belega zlata pa vabijo, da si privoščite pijačo ob vodi.

Peekaboo – razburljiv barvni koktajl

V središču igrive kolekcije je razburljiv obarvan dragi kamen z okroglim, blazinastim ali smaragdnim rezom. Posebej pritegnejo pogled ekskluzivni cocktail prstani s toplim, okroglo rezanim morganitom v rožnatem zlatu ali hladnim, blazinasto rezanem akvamarinom v ohišju iz belega zlata. Po novem jih harmonično dopolnjuje še tretji koktajl prstan z mehkim zelenim praziolitom v okroglem rezu in rožnato zlatim okrasjem. Poleg tega novi kosi nakita dopolnjujejo obstoječo, super zaželjeno linijo praziolita v okviru Peekabooja: prvič bodo pastelno zeleni dragi kamni na voljo tudi v belem zlatu in blazinastem rezu.

Variato – vsi vidiki mavrice

Safirji v vseh barvah mavrice najbolj do izraza pridejo v liniji Variato. Inovativne prstane iz kolekcije Variato lahko vedno znova kombinirate kot bi tlesknili s prstom, poleg tega pa Bucherer Fine Jewellery ponuja tudi ujemajoče se kreole s safirji svetlih barv v belem ali rožnatem zlatu.

Dizzler – subtilni, vrtljivi odsevi

Močan, ikonični dizajn v belem in rumenem zlatu s safirji v izrazitih barvah je čista fascinacija. Zahvaljujoč inovativni funkciji obračanja je mogoče občudovati igro barv teh kosov nakita v vsej njihovi raznolikosti. Dizzler je domiseln in uporniški hkrati, odsev pomladnega sonca v kamnih pa naredi igro barv neprimerljivo fascinantno.