BRIDGESTONE GOLF E6, IKONA MED ŽOGICAMI

Bridgestone Golf, eden najbolj priznanih proizvajlcev žogic v golfu, je naznanil, da je bil novi E6, najdlje uveljavljen in zgodovinsko najbolje prodajan model podjetja, prenovljen tako, da zagotavlja mehkejši in privlačnejši občutek ob udarcu, hkrati pa zagotavlja največjo razdaljo glede na ceno.

E6 je po 15 letih priljubljenosti še vedno močna izbira, s preoblikovanim dizajnom, namenjenim igralcem, ki iščejo izjemno mehak občutek in privlačen zvok ob udarcu, ne da bi pri tem žrtvovali oddaljenost od jamice. Tisti, ki nimajo zamahana ravni turneje PGA, bodo opazili neizmerne koristi od mehkega, izjemno velikega gradientnega jedra novega modela in Bridgestoneove inovativne tehnologije vdolbinic in aerodinamike. Gladka prevleka Surlyn kot vedno prispeva k kombinaciji hitrosti, razdalje in izjemne vzdržljivosti.

Žogice Bridgestone E6 so na voljo za nakup od konca meseca januarja po ceni 24,99 $ za ducat, na voljo pa so v dveh barvah: beli in optično rumeni. Vsem kupcem pri tem proporočamo, da naj si za pomoč pri določanju, kateri vrhunski model Bridgestone je najboljši zanje, preberejo Bridgestoneov vodnik za izbiro žogice za golf.